Παραστάσεις μπαλέτου

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 23 Απρ 2024 11:15

Με φωτεινή χορευτική διάθεση έχει υποδεχθεί την άνοιξη η Δημοτική Σχολή Μπαλέτου και τη γιορτάζει στις ετήσιες παραστάσεις της, που θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη 24 Απριλίου και την ερχόμενη Παρασκευή 26 Απριλίου, στις 20.00, στη «Σκηνή Μπαλέτου».

Το φιλότεχνο κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και σκηνικό αποτύπωμα της απαιτητικής και συστηματικής προσπάθειας που καταβάλλουν μαθήτριες και μαθητές στη διάρκεια του διδακτικού έτους, υπό την καθοδήγηση και υποστήριξη των δασκάλων τους.
Παρουσιάζονται πρωτότυπες χορογραφίες που έχουν δημιουργήσει οι διδάσκουσες, καθώς και αποσπάσματα κλασικού ρεπερτορίου.
Χορεύουν οι τάξεις του Δημοτικού -από τη Γ’ Δημοτικού και άνω-, οι τάξεις Γυμνασίου /Λυκείου, σύγχρονου χορού εφήβων/νέων, εντατικού ρυθμού, προφυτωρίου και φυτωρίου, με τη συμμετοχή αποφοίτων της Ανώτερης Σχολής Χορού, σε χορογραφία/διδασκαλία των καθηγητριών χορού Ευγενίας Γαζίζοβα, Νικολέτας Μπατζαλέξη, Κατερίνας Μπούτου, Βασιλικής Σουλτούκη, καθώς και της Μαρίας Γαδετσάκη. Τα κοστούμια δημιούργησε η Ελένη Ψύρρα. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass