«Εντεκα και Εικοσιένα»…

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

Δημοσίευση: 25 Απρ 2024 10:51

Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (ΕΦΕ) πραγματοποιεί φωτογραφική έκθεση με τίτλο «Έντεκα και Εικοσιένα», αφιερωμένη στο εγκληματικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, η οποία θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πόλη της Λάρισας. Τα εγκαίνια της θα γίνουν σήμερα Πέμπτη 25 Απρίλη στις 8 μ.μ. στον Πολυχώρο Τέχνης Εκδόσεων Πρεβέντη, (Παρ. Φιλελλήνων 3).

Η Ένωση Φωτορεπόρτερ είναι πανελλαδικό σωματείο και τα μέλη της είναι επαγγελματίες φωτοειδησεογράφοι και εργάζονται στον κλάδο του Τύπου και ΜΜΕ.
Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας κάλεσε τους φωτορεπόρτερ που κάλυψαν αυτό το εγκληματικό σιδηροδρομικό δυστύχημα και τις μαζικές διαδηλώσεις που το ακολούθησαν σε όλη την χώρα, να συμμετέχουν στην υλοποίηση μιας φωτογραφικής έκθεσης. Η έκθεση της Ε.Φ.Ε. με τίτλο «Έντεκα και Εικοσιένα» επιδιώκει να συμβάλει σε μια κοινή προσπάθεια που θα συναντηθεί με την τοπική κοινωνία, με σωματεία και με μαζικούς φορείς, αγρότες, φοιτητές και μαθητές της Θεσσαλίας, ώστε συλλογικά να μπει στο στόχαστρο η λογική του «πάμε και όπου βγει». Με την έκθεση αυτή η Ένωση μας επιδιώκει να βάλει ένα λιθαράκι ώστε τα συναισθήματα θλίψης και οργής, να μετατραπούν σε γνώση για την ανάδειξη των διαχρονικών αιτιών, ώστε το έγκλημα αυτό να μην ξεχαστεί και να μην συγκαλυφθεί.
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 25 Μαϊου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass