Μουζουράκης - Μαραβέγιας ξεσήκωσαν τα πλήθη

* Λαρισαίοι και επισκέπτες απ’ όλη τη Θεσσαλία έδωσαν δυναμικό «παρών» στο Larissa Coffee Show * Η Γιορτή του Καφέ συνεχίζεται και σήμερα στην Κεντρική πλατεία από νωρίς το πρωί με εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2024 7:25

Στους ξέφρενους ρυθμούς του πρώτου Coffee Show συνεχίζει να κινείται η πόλη της Λάρισας.

Οι γνωστοί καλλιτέχνες Πάνος Μουζουράκης και Κωστής Μαραβέγιας ξεσήκωσαν χθες τα πλήθη σε μια συναυλία άνευ προηγουμένου. Κεφάτοι, ανατρεπτικοί με χιούμορ ξεσήκωσαν τον κόσμο στη μεγάλη αυτή γιορτή της Λάρισας. Η καλή μέρα όμως όπως λένε φαίνεται από το πρωί και όλα προμήνυαν ότι το ίδιο θα συνέβαινε και το βράδυ. Η προσέλευση των επισκεπτών κάθε ηλικίας στα περίπτερα του Larissa Coffee Show μεγάλη. Ο κόσμος από το πρωί μέχρι και το απόγευμα συγκεντρώθηκε στους χώρους όπου έχουν στηθεί τα περίπτερα, για να δοκιμάσει τις γευστικές προτάσεις των εταιρειών, αλλά και να συμμετάσχει στις δραστηριότητες. Mikel, Κiou Cafe, Carraro, SynCafe, De-tox, Ramblas, Coffee Island, Lavazza, Κηποθέατρο, Cortese, Θεώνη, Lobster, Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης πρόσφεραν στους επισκέπτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικά χαρμάνια καφέ, να μάθουν για την παραγωγή και την ιστορία του, και να λάβουν μέρος σε διαδραστικές δραστηριότητες. Τα παιδιά της πόλης  συμμετείχαν σε τσουβαλοδρομίες και στο κυνήγι του καφέ που οργάνωσε η Ομάδα της Δημιουργικής Πόρτας, ενώ και χθες συνεχίστηκε το τουρνουά τάβλι.
Το Larissa Coffee Show συνεχίζεται και σήμερα Κυριακή, με πλήθος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους.
Από νωρίς το πρωί, το γνωστό τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό δίδυμο, Βαγγέλης Βουλάγκας και Νίκος Χαϊδάς αναλαμβάνουν «δράση», παρουσιάζοντας με τον μοναδικό τους τρόπο, τις δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Το απόγευμα, οι Λαρισαίοι DJs, Βασίλης Μπέλλος και Γιάννης Καλλιμάνης, αναλαμβάνουν τα decks και κρατούν ψηλά τους χορευτικούς ρυθμούς -η «αυλαία» του Larissa Coffee Show πέφτει με ένα φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων, που θα φωτίσουν τον ουρανό της Λάρισας.
Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα της σημερινής μέρας ξεκινά στις 10 το πρωί και περιλαμβάνει:
- Coffee Masterclasses.
- Διαγωνισμός Γευσιγνωσίας.
- Γευστικές δοκιμές.
- The Waiter’s Race - «Αγώνας δρόμου», με δίσκο, με έναν καφέ και ένα ποτήρι νερό. Νικητής είναι αυτός που τερματίζει πρώτος χωρίς ένα ρίξει τον καφέ έξω από το φλυτζάνι ή το νερό.
- Τουρνουά τάβλι (συνέχεια).
- 6 μ.μ. Πάρτι με τους DJs - Βασίλη Μπέλλο και Γιάννη Καλλιμάνη
- Πυροτεχνήματα.
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass