ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΕΚΛΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

«Μάγεψαν» οι φιλαρμονικές στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 25 Νοε 2014 11:00 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:33

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε», του Κώστα Τσόλα)

Φωτ.: Β. Γκουλέτσας

Εντυπωσίασαν προχθές βράδυ το κοινό του Τυρνάβου οι Φιλαρμονικές τεσσάρων δήμων, οι οποίες συμμετείχαν στην κοινή συναυλία που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, το οποίο κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου. Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος της Φιλαρμονικής και της Μουσικής Σχολής του Δήμου Τυρνάβου κ. Σοφία Μίγα – Ζερβού, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Κώστας Κουλιός. Στο τέλος ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης απένειμε στους συμμετέχοντες αναμνηστικά ενθύμια.

Στη συναυλία συμμετείχαν η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, υπό τη διεύθυνση του κ. Γιώργου Μηνά, του Δήμου Τεμπών υπό τη διεύθυνση του κ. Κώστα Ζωιτού, του Δήμου Ελασσόνας υπό τη διεύθυνση του κ. Δημήτρη Τσιαβέ και του Δήμου Τυρνάβου, υπό τη διεύθυνση του κ. Θέμη Σαμαντζή. Ήταν μια πρωτοβουλία του συλλόγου εκτελεστών και του μαέστρου της κ. Θέμη Σαμαντζή, οι οποίοι στην προσπάθεια της ανανέωσης και της ανασύστασης της Φιλαρμονικής του Δήμου Τυρνάβου απηύθυναν πρόσκληση σε γειτονικές φιλαρμονικές και στους μαέστρους τους, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά. Στη εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων από τις φιλοξενούμενες πόλεις, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, οι αντιδήμαρχοι Λαρισαίων και Τεμπών κ. Γιώργος Σούλτης και Κώστας Νταφούλης.

Το δίωρο πρόγραμμα περιλάμβανε μουσικά ακούσματα από όλα τα είδη της μουσικής, ελληνικά και ξένα.Μετά το τέλος της εκδήλωσης, δόθηκε δεξίωση στο κτίριο της Φιλαρμονικής του Δήμου Τυρνάβου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass