ΣΤΟN ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ

Δώρισε αρχείο της υψιφώνου Φωφώς Κουκουτάρα

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2014 12:55 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:28

Την επίσκεψη του βαρύτονου Γιάννη Κουκουτάρα και τη δωρεά της προτομής και του αρχείου της μητέρας του, Φωφώς Κουκουτάρα, είχε τη χαρά και την τιμή, να δεχθεί ο Σύλλογος Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Λαρισαίων. Η Φωφώ Κουκουτάρα ήταν η λυρική τραγουδίστρια, που τραγούδησε στα μεγάλα λυρικά θέατρα της Ευρώπης και συνεργάστηκε με σημαντικούς εκπροσώπους του μουσικού στερεώματος .

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου «τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου με ιδιαίτερη συγκίνηση αντίκρισαν την ολοζώντανη προτομή μιας φινετσάτης κυρίας και ξεφύλλισαν παρτιτούρες από αγαπημένες μελωδίες και λατρεμένες άριες της υψιφώνου. Η ενέργεια του γιού της να δωρίσει στο σύλλογο Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας και κατ΄ επέκταση στο Δημοτικό μας Ωδείο την προτομή και το αρχείο της μητέρας του, έχει ιδιαίτερη σημασία , καθότι η Φωφώ Κουκουτάρα υπήρξε μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του . Επιπλέον λάτρευε τη Λάρισα. Η Λάρισα ήταν για κείνην η οικογένειά της, οι φίλοι της η καρδιά της . Χαρισματική προσωπικότητα άφησε πίσω της εξαιρετικά δείγματα ήθους και εσωτερικής καλλιέργειας.»

ΠΙΤΑ ΜΕ ΒΑΛΣ

Παράλληλα, το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας, γνωστοποιεί στα μέλη και στους φίλους του, ότι θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 10 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ στην αίθουσα του εστιατορίου του Διβάνι Παλλάς. Όπως κάθε χρόνο, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας με το μαέστρο Χρήστο Κτιστάκη, θα πλαισιώσουν τη βραδιά με Βιεννέζικες μελωδίες και βαλς του Γιόχαν Στράους. Για δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα : 6977 046 516 και 2410 536 886.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass