ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΕΚΘΕΣΗ

Ερασιτέχνες – ταλέντα στους Γόννους

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2015 8:05

 

Πέρα από ένα γεμάτο χρώματα και μουσική διήμερο που απόλαυσαν οι κάτοικοι των Γόννων αλλά και πάρα πολλοί επισκέπτες την Παρασκευή και το Σάββατο 28 και 29 Αυγούστου, συνέβη και κάτι πρωτότυπο για τα καλλιτεχνικά χρονικά στην περιοχή, αφού αποφάσισαν να συμμετάσχουν και να εκθέσουν τις δημιουργίες τους σε διάφορα θέματα, όπως γλυπτά, φωτογραφίες, χειροτεχνίες, αγιογραφίες εικαστικά και άλλες ζωγραφικές δημιουργίες, ερασιτέχνες δημιουργοί των Γόννων κάθε ηλικίας.

Η πρωτότυπη αυτή έκθεση έλαβε χώρα στον πεζόδρομο μπροστά από το κτίριο της παλιάς κοινότητας όπου στεγάζεται σήμερα η Πινακοθήκη και για όσο διάστημα λειτούργησε υποδέχθηκε αρκετούς επισκέπτες. Τα έργα εντυπωσίασαν φυσικά και άνοιξαν την όρεξη σε πολλούς ακόμα να δοκιμάσουν το ταλέντο τους.

Το διήμερο αυτό, ήταν άρτια οργανωμένο από τη διοίκηση του Συνδέσμου Φίλων της Πινακοθήκης Γόννων και με τη συμμετοχή τριάντα και πλέον καλλιτεχνών και δέκα οχτώ Γοννιωτών μουσικών. Στον πεζόδρομο την έκθεση ερασιτεχνών δημιουργών, συμμετείχαν οι καλλιτέχνες : Ασίκογλου Δέσποινα, Βαρδακάρης Νίκος, Βλαχοστέργιου Γεωργία, Γουγουλιά-Ανυφαντή Παγώνα, Γουγουλιά Ειρήνη, Γουγουλιά Φλώρα, Δερματά Εύη, Ζησοπούλου Στέλλα, Καραβιδές Βασίλης, Καραΐσκου Όλγα, Καραναστάση Χαρά, Κωστής Λάκης, Λάμπρου Κώστας, Μπαμπαλιούτας Δημήτρης, Μποντίνου Μαίρη, Μπόσιακα Βούλα, Οτατζόγλου Σοφία, Παζιάνας Στέργιος, Παναγιώτου Ματίνα, Παπαγεωργίου Ματίνα, Πάσχος Γιώργος, Πουρνάρα Θεοδώρα, Πραβίτα Αργυρώ, Τουμπακάρη Χάρη, Τσακνάκη Αγγελική, Τσιούρβα Τούλα, Τσιρονίκος Νίκος, Χαλκιάς Θανάσης και Χατζή Κωνσταντίνα.

Ήταν μια ιδέα που έρχεται απ’ τα παλιά και είναι κατά κάποιο τρόπο συνέχεια της πρώτης συνάντησης ερασιτεχνών δημιουργών στο σπίτι του ζεύγους Κριστιάνε και Ζήση Παπαδημητρίου τον Σεπτέμβρη του 2012 καθώς και της μουσικής εκδήλωσης με τίτλο «Γοννιώτες στους δρόμους της μουσικής» τον Αύγουστο του 2013.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass