Γιατί να μάθω ισπανικά στο ινστιτούτο ισπανικής γλώσσας και πολιτισμού Λάρισας;

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2015 8:03

 

* Για την κατάρτιση και τον επαγγελματισμό των καθηγητών του. Δυναμικοί, με πανεπιστημιακές σπουδές και εμπειρία στη διδασκαλία της Ισπανικής σε τρεις διαφορετικές χώρες: Ελλάδα, Ισπανία, Αγγλία. Ισπανόφωνοι και Έλληνες καθηγητές που εφαρμόζουν τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και βοηθούν τους σπουδαστές στην επίτευξη των στόχων τους αξιοποιώντας απόλυτα τον χρόνο, την προσπάθειά και τα χρήματά τους. Η συνολική διδακτική εμπειρία του διδακτικού προσωπικού του ξεπερνάει τις 75.000 διδακτικές ώρες καθιστώντας το ως ένα από τα πιο έμπειρα στη διδασκαλία της ισπανικής γλώσσας.

* Γιατί προσφέρει τα οικονομικότερα εκπαιδευτικά προγράμματα για κάθε ενδιαφερόμενο.

* Γιατί προσφέρει δωρεάν, σε τακτική εβδομαδιαία βάση, μια μεγάλη ποικιλία από πολιτιστικές και επιμορφωτικές δραστηριότητες καθ'όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. Κύκλοι γαστρονομίας, τέχνης, κινηματογράφου, ιστορίας, μουσικής και χορού και αφιερώματα στις ισπανόφωνες χώρες σας περιμένουν από τον Σεπτέμβριο έως και τον Μάιο.

* Γιατί ο μέσος μαθητής παρακολουθεί προγράμματα που περιλαμβάνουν 25 με 35 ώρες παραπάνω από τα κοινά προγράμματα της αγοράς καθώς οι διδακτικές ώρες ανά εβδομάδα είναι περισσότερες.

* Γιατί το διδακτικό προσωπικό του σχεδιάζει ειδικά εγχειρίδια για τους μαθητές όλων των επιπέδων. Τα εγχειρίδια αυτά προσφέρουν τεράστια ευκολία και πρακτικότητα στους μαθητές καθώς περιέχουν όλη την ύλη κάθε επιπέδου με δραστηριότητες (video, ακουστικές ασκήσεις, κείμενα, ρεπορταζ, μουσική,ταινίες, σειρές,κτλ.), γραμματική με παραδείγματα στα ισπανικά και στα ελληνικά, και το σημαντικότερο απ'όλα, θεματικό λεξιλόγιο για κάθε ενότητα, γεγονός που καθιστά ευκολότερη τη μελέτη στο σπίτι.

* Για την ευελιξία των προγραμμάτων του. Θα συναντήσετε ποικίλες επιλογές ωραρίων, ημερών, επιπέδων και κυρίως προγράμματα που ταιριάζουν στις ανάγκες του καθενός.

* Για τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας γνωρίζοντας ότι τα τμήματα είναι ολιγομελή και απαρτίζονται από ένα μέσο όρο 7-8 ατόμων. Είναι σημαντικό για τον σπουδαστή να νιώθει άνετα σε ένα ολιγομελές τμήμα στο οποίο όλα τα μέλη έχουν τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής στο μάθημα.

* Γιατί είναι το μεγαλύτερο και πλέον εξειδικευμένο Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας στην πόλη της Λάρισας παρέχοντας μια μεγάλη ποικιλία 30 προγραμμάτων για όλες τις προτιμήσεις και απαιτήσεις. Εκατοντάδες μαθητές από όλη τη Θεσσαλία κάθε χρόνο εμπιστεύονται την αξιοπιστία και την ποιότητά του ως εξειδικευμένο Κέντρο.

* Γιατί είναι ένα από τα λίγα Κέντρα Ισπανικής Γλώσσας στην Ελλάδα και το μοναδικό στην πόλη της Λάρισας που προσφέρει την επιλογή μαθημάτων on-line.

Οι εγγραφές για τα φετινά εκπαιδευτικά προγράμματα έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεχίζονται καθ’όλη τη διάρκεια του έτους. Για περισσότερες σχετικές πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο:www.hispamundo.gr/Παπαναστασίου 33 (Κεντρική Πλατεία), Tηλ. 2410 251920.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass