ΕΥΧΕΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ (ΠΡΩΗΝ ΟΥΗΛ) ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ

...Ακόμη ένας χρόνος με ημιτελές θέατρο

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2014 1:32 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:48

Με την ευχή στο νέο χρόνο, να ολοκληρωθεί το κτίριο του θεάτρου (παλαιό ΟΥΗΛ) και να βρεθεί το κονδύλι που απαιτείται για να γίνουν όσα προβλέπονται ακόμη, διοίκηση και εργαζόμενοι του «Θεσσαλικού Θεάτρου» έκοψαν χθες, στο θέατρο του Μύλου, την καθιερωμένη πίτα τους.

Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κώστας Τζανακούλης, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ο πολιτισμός σε όλες τις εκφάνσεις του, είναι το αποκούμπι μας, σε αυτές τις δύσκολες εποχές», ενώ αναφέροντας για το νέο κτίριο του θεάτρου της πόλης, απευθύνθηκε στον περιφερειάρχη κ. Αγοραστό, που παρευρισκόταν στην εκδήλωση και ζήτησε τη συμβολή του, ώστε να προχωρήσει το έργο.

Απαντώντας, κατά τη διάρκεια χαιρετισμού του, ο κ. Αγοραστός υποστήριξε ότι γίνονται προσπάθειες να ενταχθεί το έργο σε ανάλογο πρόγραμμα.

Χαιρετισμούς επίσης απηύθυναν ο βουλευτής κ Χρήστος Κέλλας, η πρόεδρος του Δ.Σ. του «Θεσσαλικού Θεάτρου», κ. Μαρία Αγραφιώτη καθώς και ο καλλιτεχνικός διευθυντής κ. Κ. Τσιάνος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «Ο Δήμος Λαρισαίων είναι από τους ελάχιστους στη χώρα δήμους, που υποστηρίζει το θέατρο και χωρίς τη βοήθειά του δεν θα μπορούσαμε σήμερα να λειτουργήσουμε...».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι οι ηθοποιοί που παίζουν στο φετινό έργο το Θεσσαλικού «Οικογένεια Τοτ», οι εργαζόμενοι στο θέατρο, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεάτρου κ.α. 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass