ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Έκθεση σύγχρονης γλυπτικής σε μάρμαρο και μπρούντζο

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2014 3:15 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:53
Η μεγαλύτερη ομαδική έκθεση σύγχρονης γλυπτικής εγκαινιάζεται σήμερα το βράδυ στις 8 μ.μ. στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για έργα γλυπτικής σε μάρμαρο και μπρούντζο που δεν έχουν εκτεθεί ποτέ στην Ελλάδα.
Στην έκθεση θα συμμετέχει με έργα του ένας καταξιωμένος γλύπτης που κατάγεται από τους Γόννους της Λάρισας, ο Θάνος Καρώνης.
Η έκθεση θα παρουσιάσει πάνω από 70 γλυπτά σε μάρμαρο αλλά και μπρούντζο που δημιουργήθηκαν ειδικά για αυτή την έκθεση στην Θεσσαλονίκη από 27 Έλληνες και ξένους γλύπτες που συμμετείχαν στο μεγαλύτερο διεθνές συμπόσιο σύγχρονης γλυπτικής σε μάρμαρο που οργάνωσε το Myrό Antiques House το καλοκαίρι του 2013 στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης. Στην έκθεση θα συμμετέχουν διεθνή ονόματα της σύγχρονης γλυπτικής σε μάρμαρο αλλά και νεότεροι καλλιτέχνες. Πρόκειται για τους Γαβριήλ Ανδρονικίδη, Θάνο Καρώνη, Παρασκευά Μάγειρα, Κυπριάν Χοπιρτεάν, Γιώργο Ηλιόπουλο, Οδυσσέα Τοσουνίδη, Γιάννη Μπίζα, Μαρία Χαλβατζή, Στράτο Πάλλα, Γιώργο Κικώτη, Andrej Mitevski, Γιώργο Καλτσίδη, Vitaly Gnatyuk, Φίλιππο Καλαμάρα, Κωνσταντίνος Ιορδανάκης, Αντώνη Μαγκριώτη, Kamen Tanev, Ευσταθία Παπαργυρίου, Albena Mihaylova, Μαρία Σόφτση, Γιώργο Σπυριδόνωβ, Μιχαήλ Βουζουνεράκη, Γκέλα Κεσσίδη, Giorgie Cpajak, Sherry Tipton, Edward Fleming. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στην γκαλερί της Greek Marble Initiative και τη διοργανώνουν το Myrό Antiques House και η Myrό Gallery.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass