Συνάντηση για το Γαβούστημα 2015 στα Βούναινα

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2014 11:08 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:20

Με πρωτοβουλία του Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων  «Η καθ ημάς Ανατολή» πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Καππαδοκικών Σωματείων κ. Φάνη Ισαακιδη με τον Αν. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο και τον Δήμαρχο Κιλελέρ κ. Ρίζο Κομήτσα στα Βούναινα με στόχο τον καλύτερο συντονισμό για  την διοργάνωση του Γαβουστήματος του 2015 την οποία έχει αναλάβει ο  Μ. Σ. Βουναίνων.

Ο κ. Ισαακίδης βρέθηκε στην Λάρισα μαζί με το μέλος της Δ.Σ της  ΠΕΚΣ κα Σοφία Κόσμογλου με σκοπό να οργανώσουν την ημερίδα έχει αναλάβει Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μιστιωτών Καππαδοκίας «Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» από την Μάνδρα η οποία θα γίνει τον επόμενο μήνα στην Λάρισα.

Όλοι ξεναγήθηκαν από τον πρόεδρο του ΜΣΒ κ. Ηλία Αθαναηλίδη στο  Διδακτήριο Βουναίνων  το οποίο έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο στον Μ. Σ. Βουναίνων και το οποίο ανακαινίζεται  εσωτερικά.  Τόσο  ο αναπληρωτής υπουργός όσο και ο δήμαρχος υποσχέθηκαν  να βοηθήσουν τον Μ. Σ. Βουναίνων ώστε το 2015 η μεγάλη αυτή εκδήλωση να είναι επιτυχημένη.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Φάνης Νανούλης καθώς και ο κοινοτικός σύμβουλος κ. Μάκης Χατζηλιαδης

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass