ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ «ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟΥ»

«Πες μου το όνομά σου»

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2014 1:01 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:31
 
 
Συνεχίζονται με μεγάλη προσέλευση θεατών οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών στην αίθουσα του «Χατζηγιάννειου» Πνευματικού Κέντρου. Η Διεύθυνση Κοινωνικών Δράσεων του δήμου Λαρισαίων έχει προγραμματίσει για τα βράδια της Δευτέρας, ταινίες για κάθε σινεφίλ κρατώντας τους καλή συντροφιά. Οι προβολές θα γίνονται στις 7 και 9:30 μ.μ. με τιμή εισόδου 4 ευρώ.
Το πρόγραμμα των ταινιών διαμορφώνεται ως εξής.
Σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου
«Πες μου το όνομά σου»
Σκηνοθεσία : Μισέλ Λεκλέρ, με τους Σάρα Φορεστιέ, Ζακ Γκαμπλέν, Ζινεντίν Σουαλέμ.
Η νεαρή και εξωστρεφής Μπάγια ζει τη ζωή της σύμφωνα με το κλασικό μότο "Κάνε έρωτα, όχι πόλεμο". Πηγαίνει στο κρεβάτι με τους πολιτικούς της αντιπάλους, ώστε να τους κερδίζει με το μέρος της- μια μέθοδος που φέρνει αποτελέσματα. Μέχρι που κάποια στιγμή γνωρίζει τον 40χρονο Άρθουρ Μάρτιν. Η Μπάγια και ο Άρθουρ είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι σαν χαρακτήρες, αλλά όταν είναι μαζί, κάτι απροσδόκητο συμβαίνει.
24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
«Τα Πορφυρά ποτάμια»
Σκηνοθεσία Ματιέ Κασοβίτς, με τους: Ζαν Ρενό, Βενσάν Κασέλ, Νάνια Φαρές, Ζαν-Πιερ Κασέλ.
Δύο διαφορετικοί σε νοοτροπία αστυνομικοί ερευνούν μια σειρά αποτροπιαστικών φόνων, που έγιναν στην κλειστή κοινότητα μιας πανεπιστημιούπολης στις χιονισμένες Άλπεις.
4 ΜΑΡΤΙΟΥ
«Η πρώτη σειρά πλατεία»
Σκηνοθεσία Ντανιέλ Τόμσον,με τους: Σεσίλ ντε Φρανς, Βαλερί Λεμερσιέ, Κλοντ Μπρασέρ, Αλμπέρ Ντιποντέλ,
Σε μια τυπική Παρισινή μπρασερί, θα συναντηθούν εντελώς αναπάντεχα τέσσερις εντελώς διαφορετικοί και άγνωστοι μεταξύ τους χαρακτήρες, μαζί με τους συνοδούς τους. Για τη διάσημη σταρ του σινεμά, τον αναγνωρισμένο σολίστα, τον μανιώδη συλλέκτη και την επαρχιώτισσα που αναζητά την τύχη της στην πρωτεύουσα, το διάσημο Café des Théâtres θα γίνει ο τόπος που μεταξύ καφέ και γλυκού θα προσπαθήσουν να επιλύσουν τις νευρώσεις που τους κατατρέχουν.
17 ΜΑΡΤΙΟΥ
«Σουσουράδα»
Σκηνοθεσία François Ozon.
Παίζουν: Catherine Deneuve, Gérard Depardieu, Fabrice Luchini, Karin Viard, Jérémie Renier, Judith Godrèche
Το 1977, σε μια επαρχία της γαλλικής αστικής τάξης, η Suzanne Pujol είναι η υποταγμένη γυναίκα του πλούσιου βιομηχάνου Robert Pujol. Εκείνος διευθύνει το εργοστάσιό του που παράγει ομπρέλες με σιδερένια πυγμή και είναι τόσο δυσάρεστος και δεσποτικός με τους εργαζομένους του, με τα παιδιά του και τη σύζυγό του, την οποία θεωρεί γλάστρα. Όταν η απεργία των εργατών του εργοστασίου οδηγήσει στον τραυματισμό και την απομάκρυνση του συζύγου από το τοπίο η Suzanne βρίσκεται στη θέση να αναλάβει τη διαχείρισή του και αποδεικνύει προς έκπληξη όλων ότι είναι μια γυναίκα της δράσης. Αλλά όταν ο Robert επιστρέφει από τη θεραπεία σε άριστη κατάσταση, τα πράγματα περιπλέκονται...
Επίσης θα προβληθεί και η παιδική ταινία την Kυριακή 9 Μαρτίου 11 π.μ.- Το ταξίδι του Αυτοκράτορα.
Σήμερα και η κοπή πίτας της Κινηματογραφικής Λέσχης
Η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας κόβει την πίτα της στο «Χατζηγιάννειο» και καλεί τους φίλους και τις φίλες της σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 10:30 μ.μ. στο διάλειμμα της κινηματογραφικής ταινίας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass