ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΛΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Aφιέρωμα στον δημιουργό του «Pepermint» Κώστα Καπάκα

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2014 19:56 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:32

Ένας από τους πιο πετυχημένους σκηνοθέτες ο Κώστας Καπάκας, θα βρίσκεται στη Λάρισα την Τετάρτη δίνοντας το παρόν στο 6ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ-Artfools.

Ο Κώστας Καπάκας είναι από τους δημιουργούς που προηγείται του έργου και του ονόματός του. Έχει υπογράψει δύο μεγάλου μήκους κινηματογραφικές ταινίες, το «Peppermint» και το «Uranya», στις οποίες κατέγραψε την ελληνική ανάμνηση, έκανε τεράστια εμπορική επιτυχία και τιμήθηκε με κρατικά και διεθνή βραβεία. Απέσπασε το βραβείο καλύτερης ταινίας στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης το 1999, και στο ίδιο φεστιβάλ έλαβε το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη, βραβείο σεναρίου και μια σειρά άλλων βραβείων σε διεθνές επίπεδο.

Ποιος δεν ξέρει την τρυφερή του ταινία «peppermint» ή την ταινία του «uranya» με τους πιτσιρικάδες να σκαρφίζονται χίλια δυο για να αποκτήσουν μια τηλεόραση. Παλιές εποχές, με την μαγική ματιά του σεμνού και αθόρυβου μεγάλου σκηνοθέτη  Κώστα Καπάκα,  που θα μας κάνει την τιμή να έρθει στη Λάρισα τηνΤετάρτη 19 Φεβρουαρίου,  όπου και θα προβληθεί σε πρώτη προβολή στην πόλη μας, η νέα του ταινία « Μαγική ΄Ωρα» « Magic Hour» .

Σενάριο, Σκηνοθεσία: Κώστας Καπάκας

Πρωταγωνιστούν:  Ρένος Χαραλαμπίδης, Τάσος Αντωνίου.

Στον κινηματογράφο «Victoria cinemas» στις 19:00 η προβολή και στη συνέχεια συζήτηση με το κοινό. Με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Το 6ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας/artfools, στο πλαίσιο του αφιερώματος στο σκηνοθέτη Κώστα  Καπάκα, θα προβάλει αύριο Τρίτη 18 Φεβρουαρίου  στο Γαλλικό Ινστιτούτο τις δύο ταινίες του σκηνοθέτη.

Στις 19:00 το  pepermint και αμέσως μετά 20:30 την ταινία Uranya, με είσοδο    ελεύθερη.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass