ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ»

Συναυλία με κρουστά στο Θέατρο Μύλου

Δημοσίευση: 12 Απρ 2014 23:03 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:55
 
 
Μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία θα ζήσουν οι Λαρισαίοι φιλόμουσοι σήμερα Κυριακή 13 Απριλίουμ στις 8.30 μ.μ.μ στο Θέατρο του Μύλου στη συναυλία «Ο κόσμος των κρουστών» που επιμελείται ο Γιάννης Μακρυγιάννης. Κρουστά απ' όλο τον κόσμο, σε κάθε συνδυασμό, σε μια επίδειξη εκρηκτικής ενέργειας και απόλυτου συγχρονισμού, θα επιχειρήσουν να απογειώσουν τις αισθήσεις, να ξεσηκώσουν τη διάθεση, είτε παίζοντας δυνατά, είτε ψιθυριστά, είτε αυτοσχεδιάζοντας, είτε ερμηνεύοντας δημιουργίες από το κλασικό στο σύγχρονο ρεπερτόριο μέχρι το γκόσπελ, από την Ελλάδα στην Αφρική μέχρι τη Βραζιλία. Όλα σχεδόν τα εκπληκτικά όργανα, που αποτελούν το συναρπαστικό κόσμο των κρουστών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρακολουθήσουν τη μοναδική συναυλία, ένα ταξίδι στον χώρο και τον χρόνο στο οποίο συμμετέχουν πολύ αξιόλογοι ντόπιοι μουσικοί: Οι κρουστοί Γιάννης Τρυφερούλης, Γιώργος Κατσάρας, Κώστας Χαμπίπης, Νίκος Κουτσούγκουλος, Σωτήρης Σφήκας, Θάνος Κυρίδης, ο μαθητής του Μουσικού Σχολείου Λάρισας Παναγιώτης Ματθαίου.
Ακόμη οι Φρόσω Κτιστάκη (πιάνο) Κώστας Ταμβακάς (κιθάρα), Σπύρος Καβαλιεράτος (κιθάρα), Γιώργος Αγγελάκης (τρομπόνι), Πέτρος Παππάς (φλάουτο), Κώστας Αρσένης (μπάσο), Κώστας Κωστούλης (κλαρίνο), Χρήστος Καλαμπούκας (λαούτο), Θάνος Ρούμπος (βιολί) και Μιχάλης Ανδρέου (γκάιντα). Και οι τραγουδιστές: Αντωνία Βισβίκη, Αντώνης Ζαφειριίου, Αστέριος Τσέτσιλας, Ρούλα Πίκουλα, Έλενα Γκατζά, Γιώργος Τερζούδης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass