ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΥΛΟΥ

«Ετούτο είν’ ωκεανός» του Δημ. Χατζηκωνσταντίνου

Δημοσίευση: 24 Απρ 2014 1:14 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:07
 
Το μυθιστόρημα του Δημήτρη Χατζηκωνσταντίνου με τίτλο «Ετούτο είν’ ωκεανός» θα παρουσιαστεί αύριο Παρασκευή 25 Απριλίου στις 8.30 μ.μ. στο Θέατρο του Μύλου. Το μυθιστόρημα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ταξιδευτής». Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο φιλόλογος και βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Θωμάς Ψύρρας και ο καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης – συγγραφέας Ηλίας Κουρκούτας. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν οι Βασίλης Γιαβρής και Νίκος Ζιαβλιάκης. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Γιαννακόπουλος. Θα ερμηνεύσουν τραγούδια του Άκη Πάνου οι μουσικοί Θανάσης Μαργιάνος, Θανάσης Τζιούργανος και Χρήστος Κολτσλιδας. Με έναν στίχο του Άκη Πάνου ο συγγραφέας Δημήτρης Χατζηκωνσταντίνου μας συστήνει το νέο του μυθιστόρημα. «Ετούτο ειν’ ωκεανός» όπως αναφέρει και ο τίτλος, αφού τα πρόσωπα της ιστορίας συνδέονται με βαθιά και ανομολόγητα μυστικά. Ο κόσμος της νύχτας, τα ναρκωτικά, οι οικογενειακές σχέσεις και τα πένθη που δεν έχουν ολοκληρωθεί, δημιουργούν ένα γαϊτανάκι αγωνίας και απόγνωσης. Ο συγγραφέας κατορθώνει να μας ταξιδέψει μέσα από δύσκολες καταστάσεις στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και μας υπενθυμίζει πως χρειάζεται μεγάλο ψυχικό σθένος για να ξεφύγουμε από ό,τι μας πονάει. Η γλώσσα του Χατζηκωνσταντίνου ρέει ανεμπόδιστα καθώς ξετυλίγονται οι περιγραφές των ανθρώπων της νύχτας. Ο συγγραφέας σε πείθει ότι τα πρόσωπα του βιβλίου ξεπηδούν μέσα από τον καμβά του περιθωρίου που δημιουργεί υποκείμενα σε κρίση και χρωματίζονται από τις συνέπειες των επιλογών της ζωής τους.
Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες αυτού του μυθιστορήματος ο αναγνώστης θα συναντήσει τον κίνδυνο, την τύχη, την πτώση, τη μεταμόρφωση, το ξεκλείδωμα της καρδιάς και θ’ αναλογιστεί τα δικά του ανολοκλήρωτα πένθη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass