ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΜΑΪΟΥ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Συναυλία μαθητικών ορχηστρών του ΔΩΛ

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2014 3:37 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:44
Την ερχόμενη Τρίτη 20 Μαΐου στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, τα παιδιά των μαθητικών ορχηστρών «Μανώλης Καλομοίρης» και «Δημήτρης Μητρόπουλος» θα πραγματοποιήσουν την ετήσια συναυλία τους με ένα πλούσιο πρόγραμμα.
Ιδιαίτερη σημασία έχει το ότι τα παιδιά εκτός από εκτελεστές των επιλεγμένων έργων θα εμφανιστούν και ως συνθέτες, παίζοντας πρωτότυπες συνθέσεις που δημιούργησαν τα ίδια με την προτροπή και τις οδηγίες του μαέστρου και δασκάλου τους κ. Χρήστου Κτιστάκη.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συμφωνική μουσική, αλλά και συνδυασμό συμφωνικής και ρόκ, δηλ συμφωνική ορχήστρα και ηλεκτρική κιθάρα, μπάσο και ντράμς.
Σολίστες θα είναι στο πιάνο ο βραβευμένος σπουδαστής του ωδείου Ζαχαρίας Κόκκος με ολόκληρο το κοντσέρτο του Γιόζεφ Χάυντν σε Ρε μείζονα, και ο Μενέλαος Αλεξίου σπουδαστής φλάουτου & ανώτερων θεωρητικών του ωδείου στην ηλεκτρική κιθάρα, με μουσική από ταινίες και τηλεοπτικές σειρές με υπερήρωες, (Man of steel, Batman, Justice league) των οποίων την ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο ίδιος υπό την καθοδήγηση του Χ. Κτιστάκη.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass