«Το μαγεμένο μολύβι» στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2014 20:27 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:22

 

Το «μαγεμένο μολύβι» είναι ο τίτλος μιας μοναδικής θεατρικής παράστασης για παιδιά και μεγάλους, που θα παρουσιάσουν οι «Φαντασιοτρέχαλοι», καθώς και η ομάδα εκπαιδευτικών του Εργαστηρίου Θεατρικής Παιδείας και Θεατρικού Παιχνιδιού Δήμητρας Τσουκαρέλα.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Ιουνίου στις 8:30 το βράδυ στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Το έργο υπόσχεται να δώσει μια νότα αισιοδοξίας, στους καιρούς που περνάμε σήμερα… πολλές φορές ξεχνάμε τι θα πει να ζούμε, ν’ αγαπάμε και να μαθαίνουμε… Τα παιδιά όμως θα προσπαθήσουν και πάλι να μας δείξουν το δρόμο για την πραγματική ευτυχία, ψάχνοντας ένα ιδιαίτερο μολύβι… το μαγεμένο μολύβι… για να ζωγραφίσουν τον δικό τους όμορφο κόσμο… Θα το βρουν άραγε;    

Συντελεστές του έργου:

Η θεατρική ομάδα παιδιών «Φαντασιοτρέχαλοι» καθώς και οι εκπαιδευτικοί: Τριανταφύλλου Εύα, Θάνου Αρετή, Στραγάλη Κατερίνα, Λουλούδη Γεωργία, Βραχνιάρη Βανέσα, Τσιβούλη Θεοδώρα, Ιωάννου Κυριακή, Πετροπούλου Ανδρομάχη, Ψαρρού Βάσω, Κρίκκη Αγγελική, Αποστολακοπούλου Γιούλη, Γιανάτσιου Μαρία, Λιάκου Στέλλα, Μιτάκου Βασιλική, καθώς και η μαθήτρια λυκείου Λέντζα Λίλα.

Η παράσταση γίνεται σε συνεργασία με τους «Ενεργούς Πολίτες» Λάρισας, εθελοντές των οποίων θα συγκεντρώσουν στην είσοδο τρόφιμα για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας. Με την ευκαιρία της παράστασης, όποιος επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια με κάποιο προϊόν μακράς διαρκείας.

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass