Εντυπωσιακή εμφάνιση της Πειραματικής Χορωδίας Eκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2014 12:15 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:42

 

Εντυπωσίασε η εμφάνιση της Πειραματικής Χορωδίας Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, στo 25o Φεστιβάλ Άνδρου, το Σάββατο 21 Ιουνίου. Η μόλις 7 μηνών Χορωδία υπό τη διεύθυνση της κας Ευτυχίας Κασιάρη, απέσπασε άριστες κριτικές και ενθουσιώδη χειροκροτήματα.

Με θέα το απέραντο γαλάζιο, στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού Θεοσκεπάστου στη Χώρα της Άνδρου, η εν λόγω χορωδία ερμήνευσε τα εξής τραγούδια: Τα «Ξημερώνει» του συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι, « Για ένα τανγκό» της Χαρούλας Αλεξίου, «Αχ Αγάπη» του Αντώνη Βαρδή, «Θα θελα να ήσουν» του Γιώργου Χατζηνάσιου, «Αχάριστη» του Βασίλη Τσιτσάνη και «Μοιάζεις και συ σα θάλασσα» του Μανώλη Χιώτη.

Το Φεστιβάλ ήταν αφιερωμένο στα 20 χρόνια απουσίας του Μάνου Χατζιδάκι. Συμμετείχαν τρεις επιπλέον χορωδίες! Η Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου, η αθηναϊκή  χορωδία Ambitus και η χορωδία Αγιάς. Η προσεκτική επιλογή των τραγουδιών και η μοναδική ερμηνεία της νεοσύστατης Χορωδίας των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, απέσπασε θερμά συγχαρητήρια από τις πεπειραμένες –εικοσαετίας και πλέον- χορωδίες που συμμετείχαν στο εν λόγω Φεστιβάλ.

Η Χορωδία Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας θα εμφανιστεί και στο Φεστιβάλ Πηνειού, την 1η Ιουλίου 2014 στις 9 το βράδυ!

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass