ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΡΥΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Έκθεση έργων ζωγραφικής ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2014 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:43

Φίλοι της τέχνης παρευρέθηκαν στην έκθεση ζωγραφικής που φιλοξενήθηκε πριν από λίγες ημέρες, στην πανέμορφη αυλή του πατρικού σπιτιού του ζωγράφου και σκηνογράφου Ντίνου Γιωτόπουλου στις Νέες Καρυές του Δήμου Κιλελέρ.

Ήταν άλλη μια εικαστική συνάντηση του καλοκαιριού, από αυτές που διοργανώνει με επιτυχία τα τελευταία δύο χρόνια ο κ. Γιωτόπουλος.

Έτσι λοιπόν πλήθος κόσμου από το χωριό, αλλά και τη γύρω περιοχή επισκέφθηκε το χώρο, για να δει την έκθεση έργων ζωγραφικής που φιλοτέχνησαν έξι ζωγράφοι της Πανθεσσαλικής Ένωσης Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας και συγκεκριμένα οι κ.κ (Αγγελάκη Μαρία, Καρά Νεκταρία, Οικονόμου Μαρία, Πουσπουρίκα Αναστασία, Ράπτη Τζένη και Τζήκα Ιωάννα).

Τα έργα λάδια σε μουσαμά δημιούργησαν άριστες εντυπώσεις και απέσπασαν κολακευτικά σχόλια από όλους.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο οικοδεσπότης κ. Ντίνος Γιωτόπουλος, όπου τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και υποσχέθηκε ότι η εκδήλωση θα επαναληφθεί του χρόνου με ένα εξίσου σπουδαίο εικαστικό γεγονός.

Στη συνέχεια ο ζωγράφος Μιχαήλ Βακαλούλης (Vakas), ως υπεύθυνος της ομάδας εικαστικής έκφρασης και δημιουργικής απασχόλησης, παρουσίασε τις έξι κυρίες, τονίζοντας το μεγάλο έργο που έχει να παρουσιάσει η ομάδα με τις ετήσιες εκθέσεις και τα εικονογραφημένα ημερολόγια της.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο καθηγητής κοινωνιολογίας του Α.Π.Θ κ. Ζήσης Παπαδημητρίου ο οποίος ήταν και ο κύριος ομιλητής της βραδιάς.

Στην ομιλία του επικεντρώθηκε στη σημασία και στην επίδραση της τέχνης στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Επεσήμανε τη δύναμη που ασκεί η τέχνη σε όλους γενικά τους ανθρώπους και ειδικότερα στα άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Παρομοίασε μάλιστα την τέχνη με όχημα που μπορεί να μας μεταφέρει με έναν απλό τρόπο στην λύση πολλών προβλημάτων.

Τέλος επεσήμανε ότι ο φίλος του, κ. Ντίνος Γιωτόπουλος έχει τα κότσια όπως χαρακτηριστικά είπε να συνεχίσει και να καθιερώσει αυτήν την επιτυχημένη εκδήλωση, προσφέροντας μια σημαντική υπηρεσία στον τόπο του και στην περιφέρεια γενικότερα.

Την όλη εκδήλωση παρουσίασε με ποιητικό λόγο ο δημοσιογράφος –συγγραφέας κ. Άγγελος Πετρουλάκης.

Ενώ παρευρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ του Δήμου Κιλελέρ με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Ρίζο Κομήτσα, ο οποίος άνοιξε την εκδήλωση με ένα σύντομο χαιρετισμό, τονίζοντας ότι η επαρχία έχει ανάγκη από τέτοιου είδους εκδηλώσεις και οι δήμοι θα πρέπει να στηρίζουν και να ενθαρρύνουν τους διοργανωτές αυτών των πολιτιστικών δρώμενων.

Την βραδιά επίσης τίμησε με την παρουσία της η πρόεδρος της Πανθεσσαλικής Ένωσης Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας κ. Κωνσταντίνα Χάμου, η οποία ευχαρίστησε τον κ. Γιωτόπουλο για την φιλοξενία και την άρτια οργάνωση της βραδιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass