Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Αφιερωμένη στους κατοίκους των Γόννων

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2013 1:31 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:25
 
Ένα από τα κορυφαία πολιτιστικά γεγονότα της περιοχής και όχι μόνο, είναι οι καλοκαιρινές εκθέσεις στους Γόννους του ζεύγους Κριστιάνε και Ζήση Παπαδημητρίου. Απόψε στις 9 θα εγκαινιαστεί η 23η έκθεση με έργα των ζωγράφων Μιχαήλ Βακαλούλη (Λάρισα) και Γιώργου Πολίτη (Θεσσαλονίκη). Παράλληλα, θα λειτουργήσει σε ειδικό χώρο έκθεση κοσμημάτων της Λαρισαίας δημιουργού Ελένης Φωλίνα.
Ένα ζωντανό πρόγραμμα με επιλεγμένη μουσική και τραγούδια θα πλαισιώσει τη βραδιά εγκαινίων. Συμμετέχουν οι μουσικοί Χρήστος Κολτσίδας, Στέλιος Ντάγιας, Θανάσης Τζούργκανος και Νίκος Χατζής, χωρίς να λείψουν και οι εκπλήξεις.
Στο πλαίσιο της έκθεσης και συγκεκριμένα την Πέμπτη, 11 Ιουλίου και ώρα 8 μ.μ., θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Παύλου Λάλου «Ησιόδου: Ασπίς Ηρακλέους» (ποιητική απόδοση σε 15σύλλαβο) και του ψηφιακού δίσκου-CD «Στου Τυρνάβου το Χαμάμ» του μουσικού συγκροτήματος «Ηχος Γηγενής». Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι κριτικές στο βιβλίο του Παύλου Λάλου των Κωνσταντίνου Πάνου (φιλολόγου) και της Γιώτας Φωτίου (συγγραφέα-εκπαιδευτικού). Αποσπάσματα από το βιβλίο θα απαγγείλει ο Δημήτρης Γουγουλιάς. Στο δεύτερο μέρος, ο Γυμναστής-χοροδιδάσκαλος Σωτήρης Καραβασίλης θα παρουσιάσει τον ψηφιακό δίσκο-CD, ενώ θα ακολουθήσει ζωντανή παρουσίαση των τραγουδιών από συντελεστές του δίσκου Θανάση Ζιώζια (βιολί), Χρήστο Καλαμπούκα (κιθάρα/λαούτο), Κώστα Κωστούλη (κλαρίνο/φλογέρα) και Παύλο Λάλο, Δανάη Τζήκα και Γεωργία Περίσσιου (τραγούδι).
Κατά τη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης θα είναι ανοιχτή, τις απογευματινές ώρες και η Δημοτική Πινακοθήκη Γόννων. Την ξενάγηση στους επισκέπτες θα κάνει η Φλώρα Γουγουλιά. Η έκθεση είναι αφιερωμένη στους κατοίκους των Γόννων και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο, 13 Ιουλίου. Το κοινό μπορεί να την επισκέπτεται καθημερινά 8 έως 11 το βράδυ. Τηλέφωνα επαφής : 2310-815935, 6978-579508 ή 6977-321311.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass