Ο Ορέστης και ο σκύλος

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2013 14:39 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:26

Μία διαδραστική μουσική παράσταση με το έργο της Νανάς Νικολλαου «Ο Ορέστης και ο σκύλος» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 9.15 το βράδυ στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ. Η παράσταση είναι ένα θεατρικό παιχνίδι,  ένα σύγχρονο διαδραστικό θέαμα – ακρόαμα που συνδυάζει το Θέατρο με τον κινηματογράφο. Τα παιδιά διασκεδάζουν, συμμετέχουν ενεργά και δυναμικά,  αφήνουν ελεύθερη την φαντασία τους, λένε  την γνώμη τους . Παιδιά και γονείς   οδηγούν βήμα – βήμα τον ήρωα σε όλη την διάρκεια της παράστασης να λύσει ένα – ένα  τα αινίγματα  μέχρι την  ανακάλυψη του «θησαυρού». Το θέατρο σμίγει με τον κινηματογράφο καθώς οι θεατές παρακολουθούν κινηματογραφημένη τη συνέχεια της δράσης των ηρώων και εκτός σκηνής. Φιλική συμμετοχή στο ρόλο του παππού   ο Κώστας Καζάκος. Πρωταγωνιστούν οι:Ορέστης Τρικας, Πέτρος Μπουσουλόπουλος,   Μυριέλλα Κουρέντη,  Θοδωρής Αντωνιάδης. Γενική είσοδος  10 ε.   Με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας , ο γονιός μπαίνει δωρεάν ενώ με την επίδειξη της κάρτας πολυτέκνων, το ένα παιδί δωρεάν.

ΤΟ  ΕΡΓΟ

Ο παππούς του μικρού Ορέστη, του έχει σχεδιάσει μια βόλτα έκπληξη μέχρι το κέντρο της πόλης, παίζοντας το κυνήγι του θησαυρού. Λύνοντας μαζί μετα παιδιά θεατές  ένα - ένα τα αινίγματα  του παππού  ο Ορέστης θα παρατηρήσει και θα γνωρίσει πρόσωπα και πράγματα. Μαζί με τα παιδιά θα παρατηρήσουν και θα αντιμετωπίσουν θέματα που μας απασχολούν καθημερινά: Περιβάλλον – Ανακύκλωση –   Οικονομική κρίση και πως αυτή αποτυπώνεται στα μάτια και την ψυχή των παιδιών- την αγάπη και τη φροντίδα για τα ζώα- την αγάπη στα βιβλία και την γοητεία των παραμυθιών. Όταν ο Ορέστης φτάσει μέσα από κωμικές περιπέτειες  στο θησαυρό δε θα βρει τίποτα υλικό, αλλά ένα γλυκό σημείωμα του παππού που θα του λέει ότι ο θησαυρός του είναι όλα όσα είδε , παρατήρησε , ένοιωσε και έμαθε σε αυτή την βόλτα. Εφόδια για να κτίσει η γενιά του ένα καλύτερο αύριο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass