ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

Ο Κραουνάκης τραγουδάει για την ουσία της Ζωής!

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2013 1:34 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:29
 
Ως επιστέγασμα μιας ακόμη χρονιάς με ατομική και ομαδική συμβουλευτική μαθητών, γονέων, εκπαιδευτικών, φοιτητών, ειδικών πληθυσμιακών ομάδων με στόχο την πρόληψη των Εξαρτήσεων και την προαγωγή της Ψυχοκοινωνικής Υγείας σε ολόκληρο τον νομό αλλά και τη διοργάνωση εκδηλώσεων για την ανάδειξη αξιών όπως η αλληλεγγύη και ο πολιτισμός (Καλλιτεχνικός Διαγωνισμός μαθητών Δημοτικών Σχολείων, Αποτύπωμα του Ανθρώπου, Μπαζάρ αγάπης κ.ά.) το Κέντρο Πρόληψης ν. Λάρισας, διοργανώνει συναυλία με τον Σταμάτη Κραουνάκη τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στις 9.15 μ.μ. στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.
Ο κορυφαίος καλλιτέχνης τραγουδάει για το Κέντρο Πρόληψης ν. Λάρισας, τραγουδάει για την ουσία της ζωής και όπως είναι γνωστό έχει γλώσσα που τσακίζει κόκαλα, πάντα ετοιμοπόλεμος, πάντα ανατρεπτικός, πάντα ειλικρινής. Και ταυτόχρονα πάντα ερωτικός, πάντα δημιουργικός. Άλλωστε ο ίδιος έχει πει ότι η δημιουργία είναι η μόνη αντίσταση, όπως και ότι το δήθεν ποιοτικό είναι πολύ πιο επικίνδυνο. Μαζί του πολύ αξιόλογοι συνεργάτες του, ο ηθοποιός Χρήστος Μουστάκας από τους πρώτους που στελέχωσαν την περίφημη ομάδα του «Σπείρα σπείρα», μια σπουδαία φωνή από τη Θεσσαλονίκη, η Ελευθερία Πάτση και η μπάντα «di stele».
Να σημειωθεί ότι αυτή η συναυλία δίνεται ειδικά για το Κέντρο Πρόληψης ν. Λάρισας από τον Σταμάτη Kραουνάκη, που φέτος το καλοκαίρι δεν κάνει συναυλίες αφού είχε να ετοιμάσει την παράσταση «Αριστοφάνης τώρα - το γλέντι της κωμωδίας» στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου.
Το Κέντρο Πρόληψης ν. Λάρισας, ο Σταμάτης Κραουνάκης και οι συνεργάτες του καλούν όλους τους Λαρισαίους να ενώσουμε τις φωνές μας, τραγουδώντας, όλους όσοι πιστεύουν ότι η Πρόληψη δεν είναι πολυτέλεια, ότι η Πρόληψη μας αφορά όλους.
Γενική είσοδος 5 ευρώ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass