ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

«Οι Περιπέτειες του Μάικ»

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2013 1:50 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:42
 
Την παράσταση «Μάικ ο φασολάκης» μέσα από το βιβλίο της Μαρί Κυριακού θα παρακολουθήσουν οι μικροί φίλοι αύριο Τρίτη 23 Ιουλίου στις 9:15 μ.μ. στο Κηποθέατρο.
... Σ’ έναν εχθρικό κόσμο, άγνωστο, ο Μάικ μαθαίνει να αντιμετωπίζει τους κινδύνους με θάρρος, με χιούμορ, με «όπλο» την αθωότητά του. Όμως μέσα από μια πορεία γεμάτη περιπέτειες, ο Μάικ ο Φασολάκης, θα βρει τη φιλία και την ασφάλεια στο πρόσωπο της Αγάπης και ένα καινούργιο «σπίτι». Τον κήπο της. Θα μάθει πόσο σημαντική είναι η φιλία γνωρίζοντας καινούργιους φίλους. Τον Βλάρο, τον Γλάρο, τα δύο Πουλάκια, τον Σβέρδα και την Σβίρδα, το Σάλι το Σαλιγκάρι, τη Φουρφουρίτσα τη Φραγκοσυκιά.
Στην παράσταση παίζουν οι Αργύρης Αγγέλου, Βανέσα Αδαμοπούλου, Μαρία Βασιλάτου, Πάνης Καλοφωλιάς, Νεφέλη Παπαδερού, Ολυμπία Σκορδίλη, Βησσαρίων Τσιώνας.
Σκηνοθεσία: Θέμις Μαρσέλλου, μουσική επιμέλεια - σύνθεση: Θάνος Παπανικολάου, Σκηνικά - κοστούμια: Χριστίνα Κωστέα, χορογραφίες: Αλέξανδρος Γιαννής, φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας, βοηθός σκηνοθέτη: Κλειώ Χαβιέ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass