ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΦΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στον Πόντο

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2013 2:16 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:57
Ο Πολιτιστικός Ποντιακός Σύλλογος Λόφου Ελασσόνας πραγματοποίησε φέτος με μεγάλη επιτυχία τις τριήμερες πολιτιστικές του εκδηλώσεις «ΛΟΦΟΣ 2013». Η έναρξη των εκδηλώσεων έγινε με την πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Τι είναι η πατρίδα μας;», το σενάριο, το σκηνικό και η επιμέλεια ήταν της Σάρας Γανωτή, σεναριογράφο - ηθοποιό. Ο σύλλογος τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες, τη Σάρα Γανωτή και τους πρωταγωνιστές του θεάτρου για τη μεγάλη τους προσπάθεια που κατέβαλαν, οι οποίοι ενθουσίασαν και χειροκροτήθηκαν από την μεγάλη προσέλευση του κόσμου.
Τη δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων οι νέοι λυράρηδες του Λόφου ξεκίνησαν το γλέντι με τους καλύτερους οιωνούς και το παιδικό χορευτικό του Λόφου παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τους χορούς από τις αλησμόνητες πατρίδες του πόντου με την καθοδήγηση των δυο χοροδιδασκάλων, Νίκου Γιώργο και Κανωτίδη Μιχάλη, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Διασκέδασαν τον κόσμο μέχρι το πρωί, ο Γιώργος Ορφανίδης στο τραγούδι και ο Αντώνης Νικηφορίδης στη λύρα.
Την τρίτη ημέρα χόρεψαν τα ποντιακά συγκροτήματα του Νομού Λάρισας (ο Σύλλογος Ποντίων Λάρισας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιννοστούντων Λάρισας «Ο ΠΟΝΤΟΣ», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου «Ό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», η Ένωση Ποντίων Ελασσόνας, ο Μορφωτικός Σύλλογος Αραδοσιβίων, ο Σύλλογος Απανταχού Ολυμπιαδιτών «ΤΟ ΜΑΤΖΙΚΕΡΤ», ο Μορφωτικός Σύλλογος Καλλιθέας και ο Πολιτιστικός Ποντιακός Σύλλογος Λόφου Δήμου Ολύμπου) εντυπωσίασαν χορεύοντας χορούς του Πόντου δείχνοντας όλοι οι σύλλογοι μαζί, τις άριστες σχέσεις φιλίας που τους κατέχουν. Διασκέδασαν τον κόσμο μέχρι το πρωί οι Γιώργος Σιδηρόπουλος και ο Κώστας Φιουνίδης στο τραγούδι και στη λύρα ο Άλκης Μαυροκεφαλίδης και ο Κώστας Φιουνίδης.
Τα χορευτικά και των δύο ημερών που ενθουσίασαν το κοινό με την άριστη εμφάνισή τους, τους καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, τους χορηγούς για τα δώρα και για την οικονομική ενίσχυση στους δύσκολους οικονομικούς καιρούς. Το «παρόν» στις εκδηλώσεις έδωσε ο αντιδήμαρχος Νάνος Γιάννης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass