ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

«Ο Μπαλαντέρ της συμφοράς»

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2013 1:28 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:10
 
Μετά τις παραστάσεις που έδωσε στη Ραψάνη και στο Καλοχώρι συνεχίζει την περιοδεία του το «Θέατρο Τεχνών», με την ξεκαρδιστική σύγχρονη κωμωδία «Ο Μπαλαντέρ της συμφοράς». Στη συνέχεια της καλοκαιρινής περιοδείας του και σε συνεργασία με τον Δήμο Τεμπών, οι επόμενοι τρεις σταθμοί είναι: Σήμερα Παρασκευή στο Μακρυχώρι, αύριο Σάββατο στους Γόννους και την Κυριακή στο Συκούριο. Θα ακολουθήσουν στις 30 Αυγούστου τα Δένδρα, (Δήμος Τυρνάβου), την 1 Σεπτεμβρίου ο Πυργετός, στις 5 Σεπτεμβρίου ο Τύρναβος («Θέατρο Λατόμι») και τέλος στις 7 Σεπτεμβρίου, η Αγιά («Θέατρο Χρυσαλλίδα»).
Η παράσταση έχει ανέβει σε σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια του Δημήτρη Φωτίου, σε επιμέλεια σκηνικών του Στέλιου Μπουρλή και επιμέλεια κοστουμιών της Εύας Τριανταφύλλου. Τους εκπληκτικούς ρόλους της κωμωδίας, ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Φωτίου, Εύα Τριανταφύλλου, Στέλιος Ντικούλης, Έλενα Γράβαλου και η Ειρήνη Σιδηροπούλου. Γίνεται γνωστό στους κατόχους εισιτηρίων του Ο.Γ.Α (2013-2014) πως ισχύουν για τις παραστάσεις με είσοδο για το κοινό.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass