Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου Λάρισας

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2013 15:31 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:15

Μετά την επιτυχία και την ενθουσιώδη υποδοχή από το κοινό της Λάρισας του 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου δρόμου, οι διοργανωτές, Πολιτιστική ομάδα artfools, το Επιμελητήριο Λάρισας, ο Εμπορικός σύλλογος Λάρισας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, υπό την αιγίδα της οποίας τελεί η όλη διοργάνωση, προκηρύσσουν το 2ο Φεστιβάλ Θεάτρου δρόμου Λάρισας με περισσότερα σχήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό , και σε μεγαλύτερη έκταση στο κέντρο της Λάρισας. Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις 18 και 19 Οκτωβρίου.  Η αρχική ημερομηνία μετατέθηκε για να υπάρξει περισσότερος χρόνος προετοιμασίας.

Μεγάλη όμως σημασία οι διοργανωτές δίνουν στη συμμετοχή των ντόπιων σχημάτων σαν μια ευκαιρία να παρουσιασθεί η δημιουργία τους στον τόπο τους.

Καλούνται τα σχήματα θεάτρου δρόμου που θα ήθελαν να λάβουν μέρος στο Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου να στείλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο artfools.symmetoxes@gmail.com   ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τους διοργανωτές.

Στο Φεστιβάλ μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ομάδες οποιασδήποτε μορφής έκφρασης : Θέατρο Δρόμου, Τσίρκο, Όπερα, Μουσικό Θέατρο, Παιδικό Θέατρο, Θέατρο Σκιών, Κουκλοθέατρο, Χορός, Μουσική, Happening,  Performance. Θα επιλεγούν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, 10 σχήματα με κριτήριο την κάλυψη όσο γίνεται περισσότερων ειδών.

 Νέα καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής 10 Σεπτεμβρίου. Επικοινωνία: artfools.symmetoxes@gmail.com  και στα τηλέφωνα: 6930289844 – 6939386818

www.artfools.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass