Χρωματοπαιχνίδια στο Δημιουργικό Εργαστήρι

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2013 23:49 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:25

Το Δημιουργικό Εργαστήρι, της Κάκιας Χαλήμαγα- Χατζή , υποδέχεται την νέα εργαστηριακή χρονιά προσκαλώντας τους μικρούς του φίλους, και όχι μόνο, να παίξουν «χρωματοπαιχνίδια» τα απογεύματα του Σεπτέμβρη, με ελεύθερη είσοδο. Έτσι κάθε Δευτέρα και Τετάρτη του Σεπτέμβρη , στις αίθουσες του Δημιουργικού Εργαστηρίου, τραπέζια και καβαλέτα με χαρτόνια και χρώματα θα περιμένουν τους μικρούς ζωγράφους να δημιουργήσουν. Οι συμμετέχοντες θα πληροφορηθούν πρώτα για τον τρόπο που ζωγραφίζουν τα έργα τους τρεις μεγάλοι ζωγράφοι: ο Φασιανός, ο Ακριθάκης και ο Γαϊτης και με διάφορα παιχνίδια θα ζωγραφίσουν σαν το ζωγράφο που θα προτιμήσουν.

 Ομαδάρχες, όπως πάντα, και οδηγοί των παιδιών στα «χρωματοπαιχνίδια» τους οι μαθητές των μεγάλων τάξεων του Δημιουργικού Εργαστηρίου.

Τα «χρωματοπαιχνίδια» θα πραγματοποιηθούν:  Δευτέρα 9 και   Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα 16 και   Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα 23 και    Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, από 6:30-8 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο και τα υλικά θα διατίθενται από το Δ.Ε. Παράλληλα αρχίζουν και οι εγγραφές στα τμήματα του Δ.Ε.   Το Δημιουργικό Εργαστήρι, της Κάκιας Χαλήμαγα- Χατζή περιμένει όπως κάθε χρόνο τους μικρούς του φίλους να μάθουν την εικαστική τέχνη παίζοντας με αγάπη και σεβασμό στο παιδί. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410 621001.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass