ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Οι «Χαΐνηδες» τραγουδούν για το ΚΕΘΕΑ –«ΕΞΟΔΟΣ»

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2013 1:44 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:37
Το ΚΕΘΕΑ-«ΕΞΟΔΟΣ» συνεχίζει τις εκδηλώσεις του με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας των Θεραπευτικών Κοινοτήτων του ΚΕΘΕΑ στην Ελλάδα.
Έτσι γιορτάζοντας το γεγονός διοργανώνει απόψε στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στις 9:30 μ.μ. συναυλία με τους «Χαΐνηδες».
Οι «Χαΐνηδες» δεν φιλοδοξούν να δώσουν απαντήσεις, αλλά να θέσουν με σαφή κι ευφάνταστο τρόπο τα οικουμενικά και αιώνια ρωτήματα. Η εύρεση της αλήθειας είναι προσωπική διαδρομή του καθενός, καθώς βουτά στον ωκεανό της συλλογικής ύπαρξης. Η 9μελής μπάντα των Χαΐνηδων σμίγει τόπους και χρόνους, ρυθμούς και ηχοχρώματα, συμβάλλοντας έτσι στο ιερό χάος που είναι η μόνη πηγή δημιουργίας και αυτο-οργάνωσης.
Η μουσική ομάδα Χαΐνηδες αποτελεί ένα ανοιχτό σύνολο, που ανακαλύπτει μουσικούς δρόμους από την Κρήτη ως τη Μικρασία και από την Ανατολή πάλι πίσω στα Βαλκάνια. Ακολουθώντας μουσικά μονοπάτια, οι Χαΐνηδες τολμούν και δημιουργούν νέες μουσικές και λόγους, που παρουσιάζουν μεστά τον πληθωρικό πόθο της ζωής, την αίσθηση του ωραίου ή του χαμένου. Ο έρωτας και ο θάνατος, οι υπέρτατες δυνάμεις, αποτυπώνονται σε μέτρο και ορίζουν «... όλα όσα είδες και έχεις ποθήσει και όσα ποτέ δεν δεις».
Τους Χαΐνηδες αποτελούν οι : Δ. Αποστολάκης: λύρα, φωνή, Δ. Ζαχαριουδάκης: κιθάρα, φωνή, Μ. Κώτη: φωνή, Δ. Μπρέντας: κλαρίνο, γκάιντα, καβάλ, νέι, Μ. Νικόπουλος: λαούτο, μαντολίνο, μπουζούκι, Α. Νόνης: κρουστά, πιάνο, Α. Σκαμνάκης: μπάσο, Τ. Κανέλλος: ντράμς, K. Αντωνίου: ηλεκτρική κιθάρα.
Η συναυλία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για το θέμα των εξαρτήσεων, στην υποστήριξη του έργου του ΚΕΘΕΑ - «ΕΞΟΔΟΣ» και αποτελεί πια θεσμό πολιτιστικής προσφοράς στην πόλη.
Τη συναυλία διοργανώνει ο Σύλλογος Οικογένειας και Φίλων των θεραπευτικών προγραμμάτων ΚΕΘΕΑ -«ΕΞΟΔΟΣ» και ΚΕΘΕΑ -«ΠΙΛΟΤΟΣ».
Συμμετέχουν: «Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί». Τιμή Εισιτηρίου: 10 ευρώ.
Προπώληση εισιτηρίων: Βιβλιοπωλείο «ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass