Η καρδιά του ελληνικού πολιτισμού «χτυπά» στο Μόναχο

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2013 15:11 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:37

Μόνο ευχάριστες ειδήσεις φέρνει στην Λάρισα η εικαστικός Ελένη Σαρρή που δεκαετίες τώρα ζει και διαπρέπει στο εξωτερικό.  Εκθέσεις που σημειώνουν τεράστια επιτυχία αλλά και ένα σωρό εικαστικές δραστηριότητες για τα ελληνόπουλα του Μονάχου, τοποθετούν την Ελένη Σαρρή στην κορυφή του καλλιτεχνικού κόσμου που προβάλλει το ελληνικό μεγαλείο και ταλέντο στο εξωτερικό.

Τον περασμένο Ιούλιο τα βλέμματα όλων στράφηκαν σε μια εξαίσια παιδική έκθεση ζωγραφικής στο Μόναχο, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο και στην οποία βραβεύονται ελληνόπουλα του Μονάχου και του Νταχάου. Η Ελένη Σαρρή χρόνια τώρα ηγείται αυτής της προσπάθειας και με την πολύτιμη καθοδήγηση της, τα παιδιά ανακαλύπτουν τη δύναμη της έκφρασης μέσα από χρώματα και σχέδια.  Τα παιδιά που συμμετείχαν στην έκθεση και πρώτευσαν σε σχετικό διαγωνισμό ζωγραφικής βραβεύτηκαν σε ειδική τελετή ενώ απενεμήθησαν και αναμνηστικά διπλώματα στα παιδιά που παρακολουθούν τα μαθήματα ζωγραφικής της Ελληνικής Κοινότητας Μονάχου. Η καθηγήτρια των παιδιών Ελένη Σαρρή συγκινημένη, συνεχάρη τα παιδιά για τα εύφανταστα έργα τους και τους μίλησε για τη σημασία της έκφρασης μέσω της Τέχνης.

Στη συγκινητική εκδήλωση βράβευσης παρέστησαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μονάχου κ. Σπυρ. Ξενάκης, ο αντιπρόεδρος κ. Κ. Κωτσοβίλης και ο υφυπουργός απόδημου ελληνισμού κ. Κυρ. Γεροντόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass