Έλμερ ο παρδαλός ελέφαντας

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2013 16:05 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:41
 Το παιδικό βιβλίο «Έλμερ ο παρδαλός ελέφαντας» θα παρουσιαστεί το ερχόμενο Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί στο βιβλιοπωλείο «Το σπίτι του Σοφούλη». Το βιβλίο θα παρουσιάσει η υπεύθυνη του βιβλιοπωλείου κ. Φωτεινή Καλούδη. «Ο Έλμερ ο παρδαλός ελέφαντας» είναι ένας ήρωας μιας σειράς παιδικών βιβλίων που αγαπήθηκε από πολλές γενιές παιδιών προσχολικής ηλικίας αλλά και εκπαιδευτικούς, αφού μέσα από αυτόν τον τρυφερό ήρωα μπορούν να μιλήσουν στα παιδιά για αξίες όπως η διαφορετικότητα και η φιλία,καθώς και να διδάξουν με ενα διασκεδαστικό τρόπο τα χρώματα. Ο Έλμερ είναι ένα πολύχρωμο ελεφαντάκι που μαθαίνει στα παιδιά να σέβονται τη διαφορετικότητα.  Ο κόσμος του είναι αισιόδοξος, λαμπερός, αστείος, περιπετειώδης, γεμάτος χρώματα και ξετρελαίνει τα παιδιά.  Ο Έλμερ παίζει κρυφτό με το φίλο του, το γαλάζιο πουλί. 
Τα μικρά παιδιά θα διασκεδάσουν με τα παιχνίδια και θα μάθουν τα χρώματα. 
Γιατί κάθε χρώμα που έχει ο Έλμερ πάνω του θα το συναντήσουν ένα ένα, καθώς θα ψάχνουν μαζί του να βρουν το γαλάζιο πουλί.
Θα ακούσουμε την ιστορία, θα τραγουδήσουμε τα τραγούδια του Έλμερ,θα παίξουμε παιχνίδια με τα χρώματα και θα ζωγραφίσουμε τους δικούς μας πολύχρωμους ελέφαντες για το δωμάτιό μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass