ΣΤΟ 22ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μια πανδαισία χορωδιακής μουσικής

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2013 2:13 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:08
 
Το 22ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Λάρισας-μια πανδαισία χορωδιακής μουσικής-που διοργανώνεται από το Μουσικό Σύλλογο Λάρισας με την ευγενική συμπαράσταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, πραγματοποιείται το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στη φιλόξενη αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Αυτό το πολύ μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός είναι αποτέλεσμα της συνεχούς προσφοράς του Μουσικού Συλλόγου στη πολιτιστική, πνευματική και κοινωνική ζωή της πόλης. Στόχοι του Φεστιβάλ είναι να συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση του χορωδιακού τραγουδιού, η προβολή του έργου των χορωδιακών συγκροτημάτων της πόλης, και άλλων περιοχών της Ελλάδας, η καλλιέργεια υψηλών σχέσεων και δεσμών μεταξύ ανθρώπων, φορέων και χωρών και η συνεργασία τους μέσω της μουσικής, που είναι η αμεσότερη μορφή τέχνης.
Ο Ανδρική Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας, που θα παρουσιάσει ένα ανανεωμένο πρόγραμμα και ο μαέστρος της Χρήστος Κτιστάκης, προσκαλούν το φιλόμουσο κοινό να απολαύσει σπουδαίες χορωδίες με ένα ποικίλο πρόγραμμα, που θα εντυπωσιάσει τους λάτρεις του είδους. Συμμετέχουν το χορωδιακό σύνολο Musicarte του Μουσικού Σχολείου Λάρισας υπό τη διεύθυνση της κ. Ευαγγελίας Τσιούκα, η μικτή χορωδία του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας υπό τη διεύθυνση του κ. Νίκου Ευθυμιάδη, η γυναικεία χορωδία Indonnation υπό τη διεύθυνση του κ. Δημήτρη Κτιστάκη, η ανανεωμένη χορωδία εργαζομένων της ΔΕΗ-ΔΕΔΗΕ υπό τη διεύθυνση του κ. Κωστή Κωσταντάρα και το ορχηστρικό σύνολο κιθάρας APOYANDO του Μουσικού Σχολείου Λάρισας υπό τη διεύθυνση του κ. Θανάση Καλαμπάκα.
Όπως πάντα, θα υπάρχει η επίσημα προσκαλεσμένη χορωδία η οποία τη χρονιά αυτή θα είναι η χορωδία της Μουσικής Σχολής της πόλης Rybnik της Πολωνίας, πόλης αδελφοποιημένης με τη πόλη της Λάρισας. Τη χορωδία θα συνοδεύει μικρό ορχηστρικό σύνολο. Το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Λάρισας με τη συμμετοχή κάθε φορά υψηλού επιπέδου χορωδιών από την Ελλάδα και από το εξωτερικό έχει αποκτήσει λαμπρότητα και κύρος και είναι καταξιωμένος θεσμός τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass