ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εκπαιδευτικές εικαστικές δράσεις για παιδιά

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2013 20:28 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:12
 
Ένα πρόγραμμα φιλαναγνωσίας και δημιουργικότητας για παιδιά και εφήβους ξεκινά στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας». Οι ήρωες ζωντανεύουν, ξεπηδούν από τα βιβλία και ανοίγουν τα μάτια της φαντασίας μας. Μας γνωρίζουν τον κόσμο τους και μας συντροφεύουν δίνοντας μία νότα χαράς και δημιουργίας στην καθημερινότητά μας. Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 6 το απόγευμα τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύπτουν βιβλία και τους ήρωές τους μέσα από εκπαιδευτικές και διασκεδαστικές δράσεις.
Την ερχόμενη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, τα παιδιά της πόλης θα ενώσουν τις φωνές, τα γέλια και τη διάθεσή τους, για να δημιουργήσουνε την πιο συναρπαστική μπάντα! Καθημερινά υλικά μετατρέπονται με τρόπο μαγικό σε μουσικά όργανα! Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην πολύχρωμη φανταστική ορχήστρα! Τραγουδιστές είναι ‘Οι μουσικοί του δάσους’ από το βιβλίο των Sirish Rao και Durga Baϊ που συνοδεύουν αποκαλύπτοντας τους δικούς τους χορούς και μουσικές.
Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, τα παιδιά "παίρνουν" τα κλειδιά του "Μαγεμένου τσίρκου" και εισβάλουν στα άδυτα της σκοτεινής κουζίνας του Φρίκου Φρικολιπαρούλη. Μικροί και μεγάλοι μαθαίνουν για την αξία της σωστής διατροφής ξεσκεπάζοντας τη σατανική σκευωρία που απειλεί να καταστρέψει το διάσημο τσίρκο Φραμπουλίνο Φραμπουλόζο Φετουτσίνι. Όλα αυτά παρέα με τους ήρωες του διασκεδαστικού βιβλίου " Ο Μάγειρας του Μαγεμένου Τσίρκου" του Ευγένιου Τριβιζά.
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τα προγράμματα. Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση της Βιβλιοθήκης: 28ης Οκτωβρίου 9 και στο τηλέφωνο: 2410-531973.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass