ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΤΟ 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Γέλιο, θέαμα, ακροβατικά

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2013 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:24
Με ενθουσιασμό και μεγάλη συμμετοχή υποδέχτηκαν οι Λαρισαίοι το 2ο Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου. Οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης γέμισαν από μικρούς και μεγάλους οι οποίοι παρακολούθησαν με θέρμη τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν. Σ΄ αυτή τη 2η διοργάνωση, υπήρχαν πολύ περισσότερα σχήματα, και περισσότερα σημεία δράσης μέσα στην πόλη που χάρισαν θέαμα και γέλιο στον πεζόδρομο της Βενιζέλου με φόντο το αρχαίο θέατρο. Ωστόσο πολύ και θερμό κοινό συγκέντρωσε και ο χώρος μπροστά στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, στο οποίο και φιλοξενήθηκαν πολλές από τις δράσεις δρόμου. Οι Muaba από τη Βραζιλία γοήτευσαν, ακροβατώντας πάνω σε ένα σκοινί με υπέροχα ακροβατικά και πολύ κέφι, που μεταδιδόταν στους περαστικούς. Επίσης πολύ γέλιο σκόρπισε και ο ΞΟΥ ΚΑΚΑ με ένα υπέροχο και πολύ τρυφερό show, αλλά και ο μεγάλος Πασβάντης της διεθνούς ομάδας DEVA με το δρώμενο «ταξιδιώτης», γοητευτικός και υπέροχος καλλιτέχνης δρόμου που οι Λαρισαίοι τον απόλαυσαν.
ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ
Με εξαιρετική επιτυχία και ανέλπιστα ενθουσιώδες κοινό στον χώρο του Φρουρίου, έγινε και ο Διαγωνισμός Θεάτρου δρόμου «48 ώρες πριν» το θέμα του οποίου ήταν η «Αγορά». Τα σχήματα που πήραν μέρος, αυτοσχεδίασαν πάνω στην «Αγορά» και παρουσίασαν υπέροχα δρώμενα. Έλαβαν μέρος η performer Νίκη Χατζηγεωργίου, η ομάδα «Πολίτες Μεσαγγάλων Hug the Waist, o Πέπε Πεπερόνιους, ο Christian the Unpredictable, o Δημήτρης Δημητριάδης της ομάδας ΞΟΥ- ΚΑΚΑ, η ομάδα Κουκλοπαρέα, και τα καταπληκτικά παιδιά της ομάδας DFTParqour team Larissa. Η κριτική επιτροπή που την αποτελούσαν οι: Χρυσούλα Χρήστου ηθοποιός, Σπύρος Καβαλλιεράτος μουσικός και η Ντόλλυ Γεωργαντζά εικαστικός, δυσκολεύτηκε πραγματικά να αποφασίσει για τα βραβεία τα οποία απονεμήθηκαν και είναι τα εξής: Το τρίτο βραβείο δόθηκε στην ομάδα «Πολίτες Μεσαγγάλων Hug the Waist με τον απίθανο Αργύρη Γιουρούκη στον ρόλο του βωβού μανάβη. Μια εκπληκτική παντομίμα που σκόρπισε πολύ γέλιο. Το δεύτερο βραβείο απέσπασε ο Πέπε Πεπερόνιους που παρουσίασε μια παντομίμα μέσα σε ένα φανταστικό κατάστημα ρούχων που καταχειροκροτήθηκε. Το πρώτο βραβείο δόθηκε στον εκπληκτικό κατά γενική ομολογία Δημήτρη Δημητριάδη της ομάδας ΞΟΥ ΚΑΚΑ για την τρυφερή του performance που γοήτευσε και συγκίνησε το κοινό.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass