ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Παρέα με διασκεδαστικούς ήρωες

Δημοσίευση: 04 Νοε 2013 0:55 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:39
Οι ήρωες των βιβλίων συντρόφευσαν τα παιδιά στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας», τα απογεύματα του Οκτωβρίου. «Οι μουσικοί του δάσους» συνάντησαν τον «Μάγειρα του μαγεμένου τσίρκου» σε μια γιορτή με φοβερή μουσική και νόστιμα εδέσματα. Μια στρατιά ηρώων ενώθηκε ταχυδακτυλουργικά μαζί τους, μέσα από ένα παιχνίδι γνωριμίας με τα βιβλία της δωρεάς του Ιδρύματος ΚΙΚΠΕ. Στην «Πόλη που έδιωξε τον πόλεμο» όλοι ζούσαν αγαπημένοι και «Τα τρία μικρά λυκάκια» έχτισαν για τους φίλους τους τα πιο όμορφα σπίτια! Τα παιδιά, κατά τη διάρκεια του μήνα, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πολλά βιβλία, να τραγουδήσουν, να χορέψουν, να παίξουν, να ανακαλύψουν γνώσεις και συναισθήματα. Οι ήρωες των βιβλίων θα συνεχίσουν να συντροφεύουν τα παιδιά τα απογεύματα της Δευτέρας και της Πέμπτης του Νοεμβρίου.
Σήμερα Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, παιδιά ηλικίας άνω των 8 ετών, γίνονται οι ίδιοι ήρωες της ιστορίας μας! Βοηθούς θα έχουν το βιβλίο δραστηριοτήτων ‘Γράφοντας με εικόνες’ της Comicdom Press και μία φωτογραφική μηχανή. Βρίσκουν το θέμα και το σκηνοθετούν φωτογραφικά! Ήχοι και ευφάνταστοι, αστείοι διάλογοι, μέσα σε μπαλονάκια, συνοδεύουν τις φωτογραφίες. Το φωτοκόμικ είναι έτοιμο!
Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, οι ήρωες των αγαπημένων σε όλους κλασικών παραμυθιών δίνουν ραντεβού με τα παιδιά για ένα ταξίδι στη χώρα της φαντασίας και της χαράς! Οι αειθαλείς πρωταγωνιστές θα μας αφηγηθούν τις διασκεδαστικές τους περιπέτειες και θα αποκαλύψουν το μυστικό της επιτυχίας τους. Οι μικροί μας φίλοι, μέχρι 6 ετών, είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι αυτής της μοναδικής συνάντησης!
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής στα προγράμματα. Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση της Βιβλιοθήκης 28ης Οκτωβρίου 9 και στο τηλέφωνο 2410-531.973.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass