«Η Τρισκαταραμένη» στο Θέατρο Τεχνών

Δημοσίευση: 04 Νοε 2013 14:37 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:40

Ποιος είπε πως τα παραμύθια είναι μονάχα για παιδιά; Ποιος είπε πως μονάχα τα παιδιά έχουν ανάγκη να ακούνε παραμύθια;  Οι μεγάλοι πάντα αγαπούσαν τα παραμύθια και σήμερα τα αναζητούν ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ίσως γιατί μέσα απ’ αυτά  ο άνθρωπος μαθαίνει να αντιλαμβάνεται τη ζωή.  Ίσως γιατί σ’ αυτά βρίσκουν την παρηγοριά που ψάχνουν. Τα παραμύθια μαλακώνουν την ψυχή. Γιατί τα παραμύθια είναι παραμυθία. Και ο παραμυθάς είναι παραμυθητής. Κι ένας παραμυθάς δεν έχει τόπο, ούτε χρόνο. Δεν αφηγείται μονάχα δίπλα στο τζάκι που ζεσταίνει την παγωνιά του χειμώνα, ούτε μονάχα κάτω απ’ το πλατάνι το καλοκαίρι, συντροφιά με τα τζιτζίκια που λαλούν. Αφηγείται και σε ένα ζεστό και φιλόξενο θέατρο.  

Το Θέατρο Τεχνών ανοίγει φέτος την αυλαία του για να φιλοξενήσει την παραμυθού Λένα Χαϊδούτη και την αφηγηματική της παράσταση «Η Τρισκαταραμένη». Πρόκειται για ένα παραμύθι της λαϊκής μας παράδοσης, που ξεχωρίζει για την πλοκή του. Ένα λαϊκό παραμύθι με χαρακτήρες ανθρώπινους, που είναι όλοι τους εκφάνσεις του δικού μας χαρακτήρα. Και ανάμεσά τους, μια κόρη που η μοίρα την ξεχώρισε. Μια κόρη που τολμά το ανείπωτο. Μια κόρη που τολμά το ακατόρθωτο. Μια κόρη που η ιστορία της θα  μείνει αξέχαστη.. Από την Τρίτη 12 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη βράδυ στις 8.30 μ.μ. στο Θέατρο Τεχνών. Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 2410- 534313

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass