ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2013 23:33 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:56
 
Το 6ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας, θα διεξαχθεί από 14 μέχρι 23 Φεβρουαρίου 2014 στον Κινηματογράφο «Victoria» και στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας.
Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ, με την σφραγίδα πλέον του ποιοτικού και μαζικού Φεστιβάλ της πόλης, διοργανώνεται υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του ΤΕΙ Λάρισας, του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας και της Πολιτιστικής ομάδας «Artfools».
Οι διοργανωτές έχουν ήδη καταρτίσει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα 10ήμερων εκδηλώσεων με κέντρο τον κινηματογράφο, το οποίο θα περιλαμβάνει πολλά αφιερώματα, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, master class με κορυφαίους δημιουργούς, και την παρουσία πολύ σημαντικών ανθρώπων του κινηματογράφου.
Στο διαγωνιστικό μέρος του Φεστιβάλ, το οποίο θα διεξαχθεί στις 20,21,22,23 Φεβρουαρίου μπορούν να λάβουν μέρος δημιουργοί με ταινίες μυθοπλασίας, διάρκειας μέχρι και 25 λεπτά.
Η καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής είναι η 30ή Νοεμβρίου 2013. Επίσης από φέτος το Φεστιβάλ δέχεται ταινίες και ηλεκτρονικά στο artfools.symmetoxes@gmail.com.
Για περισσότερες πληροφορίες στο site του Φεστιβάλ artfoolsvideofestival.gr.
Παράλληλα με το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί ο πανελλήνιος διαγωνισμός μαθητικών ταινιών, μια πολύ καλή δεξαμενή για το διεθνές Φεστιβάλ, αλλά και ένα βήμα έκφρασης των μαθητών στο χώρο της κινηματογραφικής δημιουργίας. Για το μαθητικό η ημερομηνία αποστολής λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2013 και αποστολή στο : artfools.mathitiko@gmail.com
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass