Η «Προίκα» ξανά στη Λάρισα

Δημοσίευση: 18 Νοε 2013 14:09 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:57

Τεράστια επιτυχία σημείωσαν οι παραστάσεις του βραβευμένου με κρατικό βραβείο θεατρικού  έργου της Μπέττυς Μαγρίζου «Η προίκα» με την συγκλονιστική ερμηνεία της Στέλλας Παπαδημητρίου και την  εμπνευσμένη σκηνοθεσία του Φώτη Μακρή και της Κλεοπάτρας Τολόγκου.

Οι παραστάσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν με το προσωπικό ενδιαφέρον της  προέδρου του Θεσσαλικού Θεάτρου  κ. Μαρία Αγραφιώτη, του καλλιτεχνικού διευθυντή κ.  Κώστα Τσιάνου καθώς και με την υποστήριξη των τεχνικών  και  του διοικητικού προσωπικού του Θεσσαλικού Θεάτρου.

Θερμή  ήταν η ανταπόκριση του Λαρισαϊκού κοινού γεγονός που εκφράστηκε τόσο με την μεγάλη προσέλευση όσο και με τις ενθουσιώδεις κριτικές. Αίτημα του θεατρόφιλου κοινού η παράσταση να επαναληφθεί καθώς υπήρξαν πολλοί που δεν πρόλαβαν να το δουν. Έτσι η παράσταση θα «ταξιδέψει» και πάλι στη Λάρισα σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα. Οι  παραστάσεις προς το παρόν συνεχίζονται  με επιτυχία  στην Αθήνα  Δευτέρα και Τρίτη  στο Στούντιο Μαυρομιχάλη ( Μαυρομιχάλη 134) στα  Εξάρχεια στις 9.10 το βράδυ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass