ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

«Η Molly, ο Peppe και τα πειράματα του μάγου Van Graf»

Δημοσίευση: 23 Νοε 2013 21:52 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:03
 
Τον μάγο Van Graf παρουσιάζει η Molly και ο Peppe στην Παιδική Σκηνή του Εργαστηρίου Θεατρικής Παιδείας και Θεατρικού Παιχνιδιού Δήμητρας Τσουκαρέλα σ’ ένα καινούριο θεατρικό έργο για τα παιδιά με τίτλο: «Η Molly, ο Peppe και τα πειράματα του μάγου Van Graf».
Το έργο γράφτηκε με πολλή μελέτη και προσοχή από τη θεατρολόγο Κατερίνα Στραγάλη και τη δασκάλα Αρετή Θάνου, υπό την καθοδήγηση της παιδαγωγού θεάτρου – σκηνοθέτιδας Δήμητρας Τσουκαρέλα, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στα διδάγματα και βαθιά μηνύματα που πρέπει να μεταδοθούν στα παιδιά.
Οι δύο γνωστοί ήρωες του κουκλοθέατρου, η Molly και ο Peppe με τη βοήθεια του μάγου Van Graf θα ταξιδέψουν τα παιδιά στα αγαπημένα τους παραμύθια, που πάντα μας διδάσκουν τις πιο μεγάλες αλήθειες. Ο σοφός και ξεχασιάρης μάγος Van Graf με τα αστεία πειράματά του «μπερδεύει» τους ήρωες- πρωταγωνιστές των γνωστών παραμυθιών όπως: «Η Σταχτοπούτα»,«Η καινούρια φορεσιά του αυτοκράτορα» και «O Παπουτσωμένος Γάτος» και με αυτόν τον τρόπο δίνει στα παιδιά εκτός από την ψυχαγωγία, τη δυνατότητα από μόνα τους να ξεχωρίσουν το καλό από το κακό και να βγάλουν τα σωστά συμπεράσματα.
O Van Graf που τα μαγεύει όλα μ’ ένα …τσαφ, προκαλεί μαζί με τη Molly και τον Peppe απρόβλεπτες και αστείες καταστάσεις, στήνοντας μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, γέφυρα επικοινωνίας, χαράς και δημιουργίας με τους μικρούς θεατές.
Με το πρόσωπο του μάγου Van Graf συσχετίζεται και το χιουμοριστικό τραγούδι που γράφτηκε από τους συντελεστές του έργου, η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στο στούντιο LaLaLand.
Συντελεστές:
Κατερίνα Στραγάλη, Αρετή Θάνου, Σπύρος Τσουκαρέλας
Σκηνοθεσία- επιμέλεια καθώς και παρουσίαση – Δήμητρα Τσουκαρέλα.
Οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία, παιδικούς σταθμούς κ.ά. θα πραγματοποιούνται καθημερινά τις πρωινές ώρες κατόπιν συνεννοήσεως.
Πληροφορίες στα τηλ. 210-618977 και κιν. 6944149345.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass