ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

«Κόκκινα τριαντάφυλλα, είπες...»

Δημοσίευση: 30 Νοε 2013 20:18 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:12
 
Με μια πρωτότυπη παράσταση, ξεκίνησαν για τη νέα χειμερινή σεζόν, οι παραστάσεις στη Θεατρική Σκηνή της Καρδίτσας.
Τίτλος της παράστασης «Κόκκινα τριαντάφυλλα, είπες...» και ο τοπικός πολυβραβευμένος θίασος, συνεργάζεται για πρώτη φορά με το πραγματικά εκπληκτικό μουσικό σχήμα της Καρδίτσας, τους «Vin Doux».
Πρόκειται για μια παράσταση που αναμένεται να εντυπωσιάσει, ενώ είναι μοναδική για τα τοπικά θεατρικά πράγματα, αφού ο λόγος και η μουσική συνυπάρχουν κατά τέτοιον τρόπο, που ο θεατής τελικά μεταφέρεται σε πανέμορφα θεατρικά και μουσικά τοπία.
Κείμενα κορυφαίων Ελλήνων και όχι μόνο, ποιητών και πεζογράφων, όπως Ελύτης, Λαπαθιώτης, Ρίτσος, Λειβαδίτης κ.α. έχουν πάρει θεατρική μορφή και γίνονται ένα με τα υπέροχα τραγούδια των Χατζιδάκι, Σπανού, Αττίκ, Λοΐζου αλλά και εντελώς καινούργια, που έγραψαν οι «Vin Doux».
Όλα αυτά ζωντανά επί σκηνής, όπου ο Βαγγέλης Παπαβασιλείου παίζει πιάνο, η Νατάσα Σπύρου τραγουδά και η Ντέμη Καρδιτσιώτη με την Πόπη Πλαστήρα ερμηνεύουν τα κείμενα των σπουδαίων συγγραφέων, καθηλώνοντας το θεατή.
Κι όλα αυτά σε μια έντονα εικαστική ατμόσφαιρα με πολλούς και εντυπωσιακούς φωτισμούς αλλά και υπέροχα σκηνικά που έφτιαξε η Άλκηστη Καραγιαννάκη. Η σκηνοθεσία είναι του Αντώνη Νικολάου.
Αυτή λοιπόν η ξεχωριστή παράσταση θα παρουσιάζεται Σάββατο – Κυριακή με ώρα έναρξης στις 9.30 μ.μ. στον πανέμορφο χώρο της Θεατρικής Σκηνής (Ν. Πλαστήρα 66), που φέτος κλείνει 17 χρόνια λειτουργίας.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι και πάλι συμβολική (όπως σε όλες τις παραστάσεις της Θεατρικής Σκηνής), 5 ευρώ, αφού ως γνωστόν ο σκοπός δεν είναι κερδοσκοπικός.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass