ΣΤΙΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

«Διαδρομές» του Γιάννη Ζαρογιάννη

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2013 23:35 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:14
 
Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας και το Γαλλικό Ινστιτούτο, διοργανώνουν εκδήλωση στην οποία θα γίνει παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του κ. Γιάννη Ζαρογιάννη με τίτλο «Διαδρομές».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Γαλλικό Ινστιτούτο την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ. Θα μιλήσει η κ. Βασιλική Μάνδαλου, φιλόλογος-λογοτέχνης. Ποιήματα θα απαγγείλουν οι εκπαιδευτικοί κ. Δημήτρης Κατσαούνης, Δέσποινα Πατσιατζή και Ευδοκία Ποιμενίδου. Η εκδήλωση θα κλείσει με την ορχήστρα των εκπαιδευτικών που θα αποδώσει τραγούδια που έγραψε ο Στάθης Σταμελόπουλος πάνω σε στίχους του Γιάννη Ζαρογιάννη. Την ορχήστρα αποτελούν οι: Αν. Αγραφιώτη, Σ. Σαμουρέλης και Στ. Σταμελόπουλος.
Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η φιλόλογος κ. Ελένη Διβάνη. Στην ποιητική συλλογή «Διαδρομές» ο Γ. Ζαρογιάννης χρησιμοποιώντας την ομιλούμενη γλώσσα, την οποία διανθίζει με λόγιες και επιστημονικές λέξεις, επιχειρεί να ακτινογραφήσει τη σημερινή κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα και όχι μόνο. Η θεματική του παρουσιάζει μια ποικιλία. Τον συγκινούν και τον προβληματίζουν θέματα σχετικά με τη φύση, αλλά και ιστορικά πρόσωπα, θέματα του παρόντος, κυρίως πολιτικού ενδιαφέροντος καθώς και ο έρωτας μέσα από τη ζωή των ατόμων και των κοινωνιών.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass