ΑΠΟΨΕ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Οι Λαρισαίοι υποδέχονται τον νέο χρόνο με τους «Legato»

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2013 23:58 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:51
 
Με το συγκρότημα «Legato» θα υποδεχθεί η Λάρισα το 2014, στην καθιερωμένη γιορτή υποδοχής του νέου χρόνου στην Κεντρική πλατεία της πόλης. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η συναυλία, τα βεγγαλικά και η παραδοσιακή βασιλόπιτα, θα συντροφέψουν τους χιλιάδες Λαρισαίους που θα βρεθούν στην Κεντρική πλατεία για να γιορτάσουν όλοι μαζί την άφιξη του νέου χρόνου. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 11 το βράδυ και θα ολοκληρωθούν τις πρώτες πρωινές ώρες του 2014.
Λίγα λόγια για τους «Legato»
Οι «Legato» είναι μια jazz μπάντα η οποία ιδρύθηκε τον Μάιο του 2012. Απαρτίζεται από εκλεκτά μέλη της ορχήστρας της μουσικής σχολής του Δήμου Τεμπών.
Στο λιγοστό αυτό χρόνο ζωής τους, οι «Legato» έχουν παρουσιάσει έντονο καλλιτεχνικό έργο. Ξεκινώντας από την εμφάνισή τους στην πλατεία του φρουρίου Λάρισας, συνεχίζοντας στο γνωστό barra party του Δήμου Τεμπών το καλοκαίρι του 2012 όπου και εμφανίστηκαν σαν support band στη συναυλία των Λ. Μαχαιρίτσα και Δ. Σταρόβα κερδίζοντας τις εντυπώσεις, συνεχίζοντας στο χριστουγεννιάτικο σόου της ομάδας Zoubyrlesque cast «harry new york» και με αποκορύφωμα το μιούζικαλ «Υπερπαραγωγής» στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Στον ελάχιστο χρόνο ζωής τους έχουν δώσει συναυλίες σε όλη τη Θεσσαλία κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Τον βασικό κορμό της μπάντας απαρτίζουν οι: Μαργαρίτα Παζάρα φλάουτο-φωνή, Αποστόλης Φωτιάδης –φωνή, Κώστας Ζωιτός –τρομπέτα, Ντίνος Σαρακατσιάνος-τρομπόνι, Μενέλαος Παπακωνσταντίνου-σαξόφωνο, Παναγιώτης Παυλακούδης –σαξόφωνο, Κώστας Γκουντής κρουστά, πιάνο-μουσική διδασκαλία-ενορχήστρωση-διεύθυνση: Θέμης Σαμαντζής.
ΣΤΟΝ «ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ»
Σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 12 το μεσημέρι. Το υπόλοιπο πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:
9.30 π.μ. Ο Δημοτικός Κουκλοθίασος «Τιριτόμπα» Κώστας Χατζηανδρέου- Σοφία Φουτζοπούλου του Δήμου Λαρισαίων παρουσιάζει το έργο «Το μυστικό της Τσιμεντένιας πόλης».
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
12.00 ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ «Το παράξενο ξωτικό».
17.30 Ο Δημοτικός Κουκλοθίασος «Τιριτόμπα» παρουσιάζει το έργο «Η περιπέτεια του Αϊ Βασίλη».
18.00 ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ «Τα δώρα της αγάπης».
20.00 «Παραδοσιακά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά». Μαθητές από τα τμήματα χορού, των Λεσχών Πολιτισμού της Νεάπολης και Γιάννουλης του Δήμου Λαρισαίων θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια της Ηπείρου, της Μακεδονίας και των Νησιών.
ΣΠΙΤΙ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ
12.30 ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ
Η μαγεία των εορτών μέσα από πρωτότυπα παραμύθια και γράμματα στον Αϊ Βασίλη που έγραψε ο Βαγγέλης Κολώνας για τις εκδηλώσεις του Δήμου Λαρισαίων, θα χαρίσουν στα παιδιά, συγκίνηση, γέλιο και όνειρα για τη μαγική γιορτή της Χριστιανοσύνης.
19.30 ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass