Ετερόκλητοι χορευτικοί βηματισμοί

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2013 2:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 14:47

Με στόχο  τη διάσωση και τη διατήρηση της παράδοσης, της ιστορίας, του πολιτισμού, αλλά και των υψηλών ιδανικών και αξιών που πρέπει να διέπουν τη ζωή, έξι πολιτιστικοί σύλλογοι του νομού Λάρισας ενώνουν τις δυνάμεις τους  και μέσω της ανιδιοτελούς προσφοράς του πολιτιστικού έργου τους, επιχειρούν να διευρύνουν το φάσμα των δραστηριοτήτων τους. Έτσι λοιπόν οι Πολιτιστικοί σύλλογοι Ε.Μ.Λ.Φιλιππούπολης, Μ.Ε.Σ. Αβέρωφ «Ο Θετταλός», Μ.Ε.Σ. Συκουρίου, Ε.Σ. Χάλκης, Μ.Ε.Σ. Γλαύκης, Π.Σ.Πυργετού, διοργανώνουν μια φιλανθρωπική εκδήλωση, έχοντας ως στόχο να ενδυναμώσουν την κοινωνική αλληλεγγύη, να ενισχύσουν την κοινωνική συνοχή και την ενεργό δράση και να ευαισθητοποιήσουν το ευρύ κοινό. Επιπλέον ,αποσκοπούν στο να παρακινήσουν κι άλλους φορείς να αναλάβουν ενεργό κοινωνικό ρόλο και να επιχειρήσουν μελλοντικά κι άλλες ανάλογες προσπάθειες , εξυψώνοντας πατροπαράδοτες αξίες.

   Ειδικότερα, οι παραπάνω σύλλογοι σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας διοργανώνουν την Τρίτη 19 Μαρτίου μια μεγάλη μουσικοχορευτική παράσταση, με γενικό τίτλο «Ετερόκλητοι Χορευτικοί Βηματισμοί» , στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου και ώρα 8:30μμ. Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στον Θ.Χ.Π «Ο ΑΡΙΣΤΕΥΣ».

   Στην παράσταση αυτή λαμβάνουν μέρος 200 χορευτές και οι εξής μουσικοί: Μιχαλές Δημήτρης, Μπαλογιάννης Βασίλης, Κωστούλης  Κώστας, Μπακαγιάννης Βασίλης, Σαμόλαδος  Θανάσης, Δεδούσης Κώστας  , Ζιώζιας Θανάσης, Ρούμπος Θάνος, Γάλλος Λευτέρης, Καλαμπούκας Χρήστος, Παπαδημητρίου Κωστας, Σαρακατσιάνος Μάριος, Τσιαπλές Βαγγέλης, Τσακνάκης Ηλίας, Μπαλογιάννης Κώστας, Ανδρέου Μιχάλης, Στάθη Δήμητρα, Σαμόλαδος Γιάννης, Μακρυγιάννης Γιάννης, Σαραντινός Βασίλης, Αγριόδημος Χρήστος, Σαραντινός Βασίλης, Σαρακατσιάνος Μάριος, Μηνοβγίδης Σπύρος, Σαμόλαδος Γιώργος, Μπατσίλας Παναγιώτης.

  Την επιμέλεια της παράστασης  την έχει ο καθηγητής φυσικής αγωγής και χοροδιδάσκαλος Καραβασίλης Σωτήρης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass