Κλέφτες και αστυνόμοι

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2013 2:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 14:52

Δεκατέσσερις Έλληνες συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας συναντιούνται στη συλλογή διηγημάτων «Κλέφτες κι αστυνόμοι» που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες από τις εκδόσεις «Ψυχογιός»για να ενθουσιάσουν τους λάτρεις του είδους. Στο βιβλίο υπογράφουν οι:Ο Νεοκλής Γαλανόπουλος που μιλάει για ένα σχεδόν τέλειο έγκλημα από έναν ταλαίπωρο σύζυγο. Η Κυριακή Γεροζήση αφηγείται μια δολοφονία σε πανεπιστήμιο του Παρισιού. Ο Σέργιος Γκάκας που αναφέρεται σε μια υπόθεση με ήρωες Έλληνες και μετανάστες. Η Τιτίνα Δανέλλη δηλώνει πως στο τέλος νικάει πάντα ο Τζον Γουέιν. Ο Βασίλης Δανέλλης που μιλάει για το θάνατο μιας πόρνης και για σκοτεινά οικογενειακά μυστικά. Ο Κώστας Κυριακόπουλος αναφέρεται σε ναρκωτικά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης που  υποστηρίζει πως το Ίντερνετ βοηθάει στην εξιχνίαση εγκλημάτων. Ο Τεύκρος Μιχαηλίδης εισβάλλει στον κόσμο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Ο Δημήτρης Μπούνιας που μιλάει για τη δολοφονία ενός αγοριού.

Ο Μανώλης Πιμπλής που διηγείται μια υπόθεση με ναρκωτικά και αταίριαστους έρωτες. Ο Γιάννης Ράγκος θυμάται την εξέγερση του Πολυτεχνείου και διηγείται τη δολοφονία μιας γυναίκας. Ο Γεράσιμος Α. Ρηγάτος που θίγει το καυτό θέμα της ευθανασίας. Η Χρύσα Σπυροπούλου που αναφέρεται σε ερωτικά τρίγωνα με κακό τέλος. Ο Φίλιππος Φιλίππου διηγείται μια ληστεία τραπέζης που καταστρέφει μια φιλία.

Όλοι οι συγγραφείς,  έχουν ασχοληθεί ιδιαίτερα με την αστυνομική λογοτεχνία, οι περισσότεροι μέλη της Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (ΕΛΣΑΛ), γράφουν ιστορίες εγκλημάτων πάθους και συμφέροντος, έρωτα και φθόνου, χρήματος  αι εκδίκησης. Ιστορίες που διακρίνονται για την ευρηματικότητά τους, την αγωνιώδη πλοκή και την ποικιλία των ανθρώπινων συναισθημάτων.

Διηγήματα που παρουσιάστηκαν δραματοποιημένα, με μεγάλη επιτυχία, από την ομώνυμη εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού «902 αριστερά στα FM» σε τρεις ραδιοφωνικές περιόδους, από το φθινόπωρο του 2008 ως την άνοιξη του 2010.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass