ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ο «Μορμόλης» από τον Τιριτόμπα

Δημοσίευση: 06 Απρ 2015 11:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 15:48

Ο Δημοτικός Κουκλοθίασος "Τιριτόμπα - Κώστας Χατζηανδρέου -Σοφία Φουτζοπούλου" παρουσιάζει το δεύτερο κατά σειρά κουκλοθεατρικό έργο της σεζόν 2014-2015 με τίτλο "Ο Μορμόλης" του Ράινερ Χάχφελντ, τη Δευτέρα 13 Απριλίου και ώρα 18.00, στο Kουκλοθέατρο στον "Μύλο του Παππά".

 Μετά από τη μεγάλη επιτυχία του έργου "Τα τρία δώρα" που παρακολούθησαν χιλιάδες παιδιά της πόλης αλλά και σχολεία από όλη την Ελλάδα, ο Κουκλοθίασος συνεχίζει τη θαυμάσια πορεία του, όχι με παραμύθι αυτή τη φορά, αλλά με μια ιστορία.

Μα ποιος είναι τέλος πάντων αυτός ο Μορμόλης; "Ο Μορμόλης" δεν είναι τίποτε άλλο παρά… ένα σκέτο κουτί, ένα παιχνίδι που έχουν επινοήσει τα παιδιά. Επειδή όμως είναι κουτί, οι μεγάλοι δεν τον καταλαβαίνουν. Κι επειδή δεν τον καταλαβαίνουν, τον φοβούνται και θέλουν να τους τον πάρουν. Ο Ρίκη και η Μάντα, ενώ περνάνε τις διακοπές στο σπίτι των θείων τους, παίζουν με το Μορμόλη, αναστατώνοντας όχι μόνο τη θεία Πολυξένη και το θείο Αγησίλαο, αλλά και όλη την πόλη… Από τον γκρινιάρη γείτονα κύριο Μπουρίνια, μέχρι τον αρχιφύλακα, το στρατηγό, το γιατρό... ακόμη και τον δήμαρxo!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass