ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

Ρεσιτάλ πιάνου στο Δημοτικό Ωδείο

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2013 21:36 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:13
Ρεσιτάλ πιάνου με τον Ιγκόρ Πέτριν θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, στην αίθουσα «Ήβη Βοζαλή-Βαρνά» σήμερα Κυριακή 31 Μαρτίου στις 11:30 π.μ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια του F. Schubert σε διασκευή για σόλο πιάνο του F. Liszt. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Λίγα λόγια για τον μουσικό:
Ο Ιγκόρ Πέτριν γεννήθηκε στην πόλη Τομσκ της Σιβηρίας. Από μικρός κέρδιζε επανειλημμένα σε διάφορους τοπικούς διαγωνισμούς της Ρωσίας. Το 1983 πέρασε στο περίφημο Ωδείο «Tchaikovsky» της Μόσχας στην τάξη του V. Kastelsky (ο οποίος ήταν τελευταίος μαθητής του διάσημου Ρώσου καθηγητή Heinrich Neuhaus).
Αποφοίτησε το 1991 με άριστα παμψηφεί. Την ίδια χρονιά εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, όπου άρχισε την καλλιτεχνική του δραστηριότητα, δίνοντας ατομικά ρεσιτάλ, πολυάριθμες συναυλίες μουσικής δωματίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Ρωσία, Γαλλία, Αυστρία, Ισπανία, Εσθονία, Κύπρος), συμμετέχοντας στις επιτροπές των διαγωνισμών, διδάσκοντας στα διεθνή σεμινάρια και Master-class.
Για δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια δίδασκε πετυχημένα στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και στο Ωδείο «Μουσικό Κολλέγιο» της Θεσσαλονίκης.
Από το 2003 εργάζεται στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας όπου τώρα διατελεί μόνιμος επίκουρος καθηγητής. Στα πάνω από είκοσι χρόνια της διδακτικής του πείρας έχει περισσότερους από τριάντα απόφοιτους, εκ των οποίων πολλοί διακρίθηκαν σε τοπικούς, πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς πιάνου και πολλοί συνέχισαν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους στο εξωτερικό.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass