ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ

Κλικ «ΥΠΕΡπαραγωγής» από τον Θοδωρή Αλμπάνη

Δημοσίευση: 08 Απρ 2013 2:09 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:25
Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «ΥΠΕΡπαραγωγής» του Θοδωρή Αλμπάνη θα γίνουν σήμερα στις 8 το βράδυ στο Γαλλικό Ινστιτούτο. Θα προηγηθεί μουσικοχορευτικό δρώμενο με τους συντελεστές και τους χορευτές του «ΥΠΕΡπαραγωγής». Η είσοδος είναι ελεύθερη. Μια έκθεση φωτογραφίας βασισμένη στο νέο μιούζικαλ “ΥΠΕΡπαραγωγής”, που θα ανέβει στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας στις 21 έως 28 Απριλίου 2013. Μια πρωτότυπη ιδέα, με την οποία το κοινό θα γνωρίσει τους συντελεστές της παράστασης (της σκηνής και των παρασκηνίων) μέσα από σύγχρονη φωτογράφιση και ενδιαφέροντα πορτρέτα. Πενήντα συντελεστές, μουσικοί, χορευτές, τραγουδιστές, ηθοποιοί, σκηνογράφοι, ενδυματολόγοι, χορογράφος, μαέστρος και σκηνοθέτης βρέθηκαν μπροστά στον φακό του Θοδωρή Αλμπάνη. Η έκθεση απεικονίζει τη δημιουργικότητα των συντελεστών, ενώ παράλληλα αποτυπώνει το αποτέλεσμα όλης αυτής της προετοιμασίας στα πρόσωπα των ηθοποιών. Η φωτογράφιση συμβαδίζει με την πλοκή του μιούζικαλ, παρουσιάζοντας με χιουμοριστικό τρόπο, τις αντιφατικές ζωές των performers μπροστά και πίσω από τα φώτα του θεάματος.
Λίγα λόγια για το φωτογράφο:
Ο Θοδωρής Αλμπάνης γεννήθηκε στη Λάρισα τον Γενάρη του 1982. Αν και αποφοίτησε τμήμα Computer Science στο Ηνωμένο Βασίλειο, η μεγάλη του αγάπη για τη φωτογραφία τον οδήγησε σε σπουδές φωτογραφίας σε πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Φωτογράφος και κινηματογραφιστής με έδρα το Λονδίνο, έχοντας μεγάλο πάθος για το πορτρέτο, τη φωτογραφία μόδας και τα μουσικά βίντεο, χρησιμοποιεί τη δουλειά του για να αποτυπώσει τον χρόνο, τα συναισθήματα, τη ζωή.
Τα θέματά του είναι ως επί το πλείστον πρόσωπα, ιστορίες και εκφράσεις. Χαρακτηρίζει τη φωτογραφία «παιδότοπο», πειραματίζεται και τη χρησιμοποιεί ως κύριο μέσο για να ταξιδεύει ανάμεσα στα όρια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Ως πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός, ο Θοδωρής Αλμπάνης, πρωταγωνιστεί στην ταινία «Ο Χειμώνας» του Κ. Κουτσολιώτα και της E. Schuch.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass