Συναυλία μουσικής δωματίου στο Δημοτικό Ωδείο

Δημοσίευση: 09 Απρ 2013 1:20 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:27

 
 Συναυλία μουσικής δωματίου με έργα για φλάουτο και πιάνο θα παρουσιάσουν στο Δ.Ω.Λ. στην αίθουσα «ΗΒΗ ΒΟΖΑΛΗ- ΒΑΡΝΑ» την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 8.00 μμ,η Λαρισαία φλαουτίστα Γεωργία Βουλγαράκη και ο Θεσσαλονικιός πιανίστας Χρήστος Δίγκας. Συστήνονται στο λαρισαϊκό κοινό με έργα  J. S. Bach, J. M. Leclair, D. Milhaud και H. Dutilleux. Το υψηλού δεξιοτεχνικού χαρακτήρα ρεπερτόριο, στο οποίο επικεντρώνεται η μουσική σύμπραξη του ντουέτου, περιλαμβάνει σονάτες της εποχής μπαρόκ και του 20ου αιώνα. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 Γεωργία Βουλγαράκη

Γεννήθηκε το 1987 στη Λάρισα και ξεκίνησε μαθήματα φλάουτου σε ηλικία 11 ετών, στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Τον Ιούνιο του 2011 αποφοίτησε από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο-Τμήμα Μουσικών Σπουδών στην Κέρκυρα, με επόπτρια καθηγήτρια τη Ρία Γεωργιάδου, στην κατεύθυνση εκτέλεσης και με βαθμό «Άριστα». Παρακολούθησε πολλά masterclass στην Ελλάδα και στην Αυστρία με διακεκριμένους φλαουτίστες. Έχει δώσει ρεσιτάλ στην Ελλάδα και έχει εμφανιστεί ως σολίστ με την ορχήστρα του Τ.Μ.Σ..

 Χρήστος Δίγκας

Γεννήθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη. Σε ηλικία 6 ετών ξεκίνησε τα πρώτα μαθήματα πιάνου στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης. Το 2002 εισάγεται στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, τάξη πιάνου, με καθηγητή τον Δημήτρη Δημόπουλο, απ’ όπου και αποκτά δίπλωμα το 2007 (άριστα) με καθηγητή τον Πάτροκλο Γεωργιάδη. Την ίδια χρονιά αποφοιτά από το τμήμα Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πιάνου σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ έχει δώσει ρεσιτάλ σε Ελλάδα, Γερμανία και Βουλγαρία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass