ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΥΛΟΥ

«Γάμοι, Κηδείες και δεν έχω τίποτα να φορέσω»

Δημοσίευση: 13 Απρ 2013 2:18 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:35
 Τη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Απριλίου στις 9 το βράδυ, με τη σύγχρονη σουρεαλιστική, συναισθηματική κωμωδία της Άννας Χατζησοφιά «Γάμοι, Κηδείες και δεν έχω τίποτα να φορέσω» συνεχίζεται η «Θεατρική Άνοιξη -2013» που διοργανώνει το «Θεσσαλικό Θέατρο» στο «Θέατρο Μύλου». Το έργο είναι μια σύγχρονη κωμωδία, με τη φόρμα μιας θεατρικής πρόβας που εξελίσσεται σε παράσταση και με άξονα την εξάρτηση που έχουν οι γυναίκες με τη μόδα και τα ρούχα.
Ψηλαφεί τις σχέσεις μητέρας-κόρης, την εξάρτηση από το άλλο φύλο, τη λατρεία του σουτιέν, τα ρούχα της έμμηνου ρήσης, θυμάται την πρώτη φορά που έκανε σεξ, αντιμετωπίζει κατάματα αλλά και με αισιοδοξία τη μαστεκτομή, πέφτει θύμα βιασμού, μιλάει για τη φιλαρέσκεια και το ντρεσάρισμα της θηλυκότητας, τεμαχίζει μια Kelly bag, στήνεται στις ουρές της ανεργίας φορώντας ψηλά τακούνια, καταστρέφει το λευκό όραμα του νυφικού και φοράει πάντα μαύρα.
Μέσα από μια σύνθεση μονολόγων, ντουέτων, κουαρτέτων παραβάσεων και video art ανακαλύπτουμε πόσο άρρηκτα συνδεδεμένο είναι το ντύσιμο της γυναίκας με τις πιο σημαντικές και απόκρυφες στιγμές της ζωής της. Οι πέντε ηθοποιοί ερμηνεύουν 26 ρόλους, που μας παραπέμπουν χρονικά μέσα από τις ιστορίες τους, σε διαφορετικά χρονικά σημεία της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας από τα fifties έως τη σημερινή κρίση, με ενδιάμεσους σταθμούς τη μεταπολίτευση, το «ταγάρι look» και τα τρελά eighties. Μέσα από εμπειρίες-σταθμούς στη ζωής τους, που καταγράφηκαν με αναφορές στη μόδα της κάθε περιόδου, ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας η προσωπική αλήθεια της κάθε γυναίκας. Η παράσταση είναι ιδανική για γυναίκες, αλλά και όχι μόνο καθώς οι άντρες ανακαλύπτουν, μέσω της, καλά κρυμμένα γυναικεία μυστικά.
Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά:
Νικολέττα Βλαβιανού, Σύλβια Δελικούρα, Άννα Κουρή, Καίτη Παπανίκα και Ελένη Φίλιππα. Με την ευγενική συμμετοχή σε βίντεο προβολή των: Θανάση Ευθυμιάδη, Κώστα Ευρυπιώτη, Κώστα Κόκλα, Γιάννη Τσιμιτσέλη και Πάνου Σκουρολιάκου.Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ. Φοιτητικό, ανέργων και ομαδικά εισιτήρια 10 ευρώ. Τηλ.: κρατήσεων: 2410-533417. Πρωί: 10 - 1 και απόγευμα: 6 μ.μ - 9 μ.μ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass