Θεατρική παράσταση σε ξένες γλώσσες

Δημοσίευση: 15 Απρ 2013 22:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:36

Για άλλη μια φορά τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών της Φανής Καράτζου επιβεβαιώνουν την αγάπη τους για το θέατρο και παρουσιάζουν έργα στην Αγγλική, Γερμανική, Γαλλική και Κινέζικη Γλώσσα, στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, το Σάββατο 20 Απριλίου στις 7:30 το απόγευμα.

Οι μικροί μαθητές όλων των τάξεων θα επιχειρήσουν να διασκεδάσουν τους θεατές τους, με δραματοποιημένα παιδικά τραγούδια και παραμύθια στα αγγλικά όπως τα : «Ας Πετάξουμε Μακριά», «Το Τραγούδι των Ζώων», «Τικ-Τοκ», «Τα Ζώα της Φάρμας», «Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», «Χιονάτη» «Για Έναν Καλύτερο Κόσμο»,  «Ένα Παραμύθι της Ανατολής».

Οι μαθητές της Νεράιδας θα ενσαρκώσουν το μουσικό έργο «MAMMA MIA», οι μαθητές της Κινέζικης γλώσσας θα ταξιδέψουν τους παρευρισκόμενους στα Κινέζικα σε ένα «Μαγικό Ταξίδι», οι μαθητές των γαλλικών τμημάτων θα παρουσιάσουν στα γαλλικά μία «Επίσκεψη στον Οδοντίατρο» και οι μαθητές των Γερμανικών θα μιλήσουν για «το Επάγγελμα Χόμπυ-την Καθημερινότητα».

Τέλος μία ομάδα μαθητών από όλες τις τάξεις του κεντρικού σχολείου θα  παρουσιάσει τη βενετσιάνικη έκδοση της Σταχτοπούτας με το μουσικό έργο «EVER AFTER».

Η διευθύντρια των Κέντρων  κ. Καράτζου  έχει κάνει θεσμό τις θεατρικές παραστάσεις που παρουσιάζονται στο τέλος της σχολικής χρονιάς και συμπεριλαμβάνονται στο πλαίσιο της επικοινωνιακής μεθόδου διδασκαλίας ξένων γλωσσών, αφού καταφέρνει να κάνει τους μαθητές της να μιλούν τις ξένες γλώσσες όπως τη μητρική τους. Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται για όλες τις διδασκόμενες γλώσσες και στα τρία Κέντρα Ξένων Γλωσσών που είναι τα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Σουηδικά, Φινλανδικά, Νορβηγικά, Κινέζικα, Τούρκικα και Ελληνικά για αλλοδαπούς.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για μαθητές , καθηγητές και φίλους αλλά και όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν μια ξενόγλωσση παράσταση με το μεράκι και τον ενθουσιασμό των μικρών πρωταγωνιστών.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass