ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΩΛ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΟΥ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Μια παραγωγή... «ΥΠΕΡπαραγωγή»

Δημοσίευση: 20 Απρ 2013 2:32 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:44
 Της Νατάσας Πολυγένη
Η σκηνή, τα φώτα, τα κοστούμια, η μουσική, όλα έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα της «ΥΠΕΡπαραγωγής». Μα πιο έτοιμοι, ακόμη, οι ηθοποιοί. Οι ηθοποιοί που περιμένουν με ανυπομονησία το αυριανό βράδυ για να προσφέρουν στον κόσμο της Λάρισας και όχι μόνο, ένα μιούζικαλ που θα συζητηθεί και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλες παραγωγές, αφού είναι από μόνο του «ΥΠΕΡπαραγωγή»... Τουλάχιστον 60 άνθρωποι, μουσικοί, χορευτές, τραγουδιστές, ηθοποιοί, σκηνογράφοι, ενδυματολόγοι, χορογράφος, μαέστρος και σκηνοθέτης επί εννέα μήνες εργάζονται ασταμάτητα για τη συγκεκριμένη παράσταση. Με αφορμή την πρεμιέρα, αύριο Κυριακή, στις 9 το βράδυ, στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας δόθηκε χθες το πρωί συνέντευξη Τύπου από την παραγωγό και χορογράφο της παράστασης Φαίη Σούκου, τον σκηνοθέτη Νικόλα Μακρή, τον μαέστρο Χρήστο Κτιστάκη και τον υπεύθυνο προβολής αλλά και ηθοποιό Δημήτρη Λαπούση.
Η παραγωγός και χορογράφος της παράστασης Φαίη Σούκου, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την άψογη συνεργασία των συντελεστών, κάνοντας λόγο για μια εκπληκτική ομάδα που για μεγάλο χρονικό διάστημα εργάζεται αγόγγυστα προκειμένου να προσφέρει στον κόσμο μια υψηλού επιπέδου παράσταση.
Το σενάριο έγραψε ο Νικόλας Μακρής μαζί με τη Νάντια Περιστεροπούλου. Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Νικόλας Μακρής ανέφερε ότι πρόκειται για μια κωμική παράσταση που δημιουργήθηκε με έναν ανορθόδοξο τρόπο. Πρώτα βρέθηκαν τα άτομα που θα συμμετάσχουν σε αυτή και στη συνέχεια γράφτηκε το έργο. «Είναι μια κωμική μουσικοθεατρική παράσταση, που πραγματεύεται την ιστορία ενός θιάσου στη σκηνή και πίσω από τη σκηνή. Ο θεατής θα απολαύσει όλα όσα συμβαίνουν στη διάρκεια μιας παράστασης αλλά και όλα όσα γίνονται στα παρασκήνια. Έχει να κάνει με τις δυσκολίες του θιάσου, τα ερωτικά μπλεξίματα που έχουν μεταξύ τους, με τα οικονομικά τους θέματα. Είναι ένα έργο αρκετά επίκαιρο με πολλά τραγούδια, τραγούδια που δεν ακούμε συχνά σε συναυλίες. Ένα έργο που βλέπει τη σημερινή πραγματικότητα σε ένα πιο μικρό κόσμο. Το πιο όμορφο και συγκινητικό είναι ότι όλοι όσοι συμμετέχουν δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό γνωρίζοντας ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Είναι για όλους μια πρόκληση» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο μαέστρος Χρήστος Κτιστάκης, έκανε λόγο για μια εκπληκτική παράσταση που κρύβει μέσα της χημεία, ταλέντο και πολλή εργασία. Χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων είπε «Η πόλη έχει την ευτυχία να έχει πολλούς καλούς ανθρώπους των τεχνών. Υπάρχει χημεία και έτσι ανεβαίνουν σπουδαία πράγματα στη Λάρισα. Η Φαίη Σούκου είναι εκείνη που άνοιξε τον δρόμο του μιούζικαλ στη Λάρισα. Άνοιξε μια πόρτα που μέχρι πρότινος πίστευα ότι ήταν κλειστή σε αυτή την πόλη. Αυτό το συνειδητοποίησα όταν βρέθηκα σε μια παράστασή της πριν από ενάμιση χρόνο. Η συγκεκριμένη παράσταση είναι μια εξέλιξη, ένα όραμα στο οποίο κολλήσαμε όλοι μας και θα βρεθούμε την Κυριακή για να το απολαύσουμε. Είναι πράγματι μια συντονισμένη προσπάθεια που θα αφήσει παρακαταθήκη». Στην παράσταση μεταξύ άλλων συμμετέχει η Μαθητική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας «Δ. Μητρόπουλος» και το ορχηστρικό σύνολο «Λεγκάτο» του Συκουρίου και άλλοι αξιόλογοι μεμονωμένοι μουσικοί.
Ο Δημήτρης Λαπούσης αναφέρθηκε στους συντελεστές της παράστασης που θα παίζεται από αύριο Κυριακή 21 μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου. Συμμετέχουν οι: Τσέτσιλας Αστέριος, Μπάκας Παναγιώτης, Μακρίδου Ανδρομάχη, Μωραΐτη Ζωή, Τσατσανάκος Δημήτρης, Σαμαντζής Θέμης, Γκατζά Έλενα, Νούτσου Λίνα, Φωτιάδης Απόστολος, Λαπούσης Δημήτρης, Γκίτσης Βύρων, Σαϊνίδου Σταυρούλα, Κανέλλη Άννα, Στεφανία Ματθαίου, Μπαγεώργος Ηλίας, Κυρτσόπουλος Μιχάλης, Λυτροκάπη Νίκη, Πατσιαμάνη Κάτια, Ζουμπουνέλλη Ματίνα, Γκόβαρη Σταυρούλα, Δραχμάνη Ευτυχία, Ζακάρ Στελίνα, Χριστοδούλου Δημήτρης, Θεοδώρου Αφροδίτη, Φρίγγας Κωνσταντίνος, Κατσαβάκης Δημήτρης, Ταμβακάς Κώστας, Πάλλας Στέφανος, Λουκάς Αυγερινός, Μαντέλας Μιχάλης, Σούκος Βασίλης, Σαρακατσιάνος Ντίνος, Ζωιτος Κώστας, Παυλακούδης Πάνος, Γκουντής Κώστας, Παζάρα Μαργαρίτα.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass