Festivalia: Ένα ξεχωριστό φεστιβάλ για τη Θεσσαλία

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2013 21:51 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:41

Με επίκεντρο την τοπική ομορφιά και την πλούσια παράδοση της Θεσσαλίας, ένα ξεχωριστό φεστιβάλ με πολλή μουσική και χορό πραγματοποιείται αυτή την περίοδο στο Pantheon Plaza. Έως και την Πέμπτη, 20 Ιουνίου (κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο), δεκάδες τοπικά χορευτικά συγκροτήματα με εξαιρετικούς παραδοσιακούς χορευτές, θα βρίσκονται στο Pantheon Plaza, μυώντας τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου στις παραδοσιακές μελωδίες της Θεσσαλίας και προβάλλοντας με μοναδικό τρόπο τον πλούσιο πολιτισμό της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτό, αξιόλογα χορευτικά συγκροτήματα από όλη τη Θεσσαλία –όπως η Ένωση Ποντίων Επαρχίας Ελασσόνας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολίχης «Η Τριπολίτιδα»- συνοδευόμενοι από ζωντανή μουσική, έδωσαν το παρόν στις εκδηλώσεις του Pantheon Plaza, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη του κοινού στα ύψη.

 

Παράλληλα, μέσα από το ξεχωριστό αυτό φεστιβάλ, το Pantheon Plaza υπόσχεται να ανανεώσει μουσικά τις Παρασκευές των κατοίκων της Λάρισας και της Θεσσαλίας, με τη φιλοξενία τοπικών συγκροτημάτων στην εξωτερική πλατεία του εμπορικού κέντρου. Αύριο Παρασκευή, 7 Ιουνίου, το συγκρότημα Blues Trackers θα διασκεδάσει το κοινό με διασκευές αξέχαστων τραγουδιών από τη δεκαετία του ’70 έως και σήμερα, αλλά και με αυθεντικές μουσικές δημιουργίες της μπάντας.

Επειδή όμως, η λειτουργία του Pantheon Plaza συνδέεται άρρηκτα με τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις έχουν έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 15 Ιουνίου (από τις 20:00μμ και έως αργά το βράδυ), οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχουν στον 2ο φιλανθρωπικό Μαραθώνιο Χορού του Pantheon Plaza και να στηρίξουν ενεργά το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λαρισαίων, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στα ειδικά κουτιά που βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο και τα οποία θα παραμείνουν στο εσωτερικό του Pantheon Plaza καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

 

Το Pantheon Plaza προσκαλεί όλους τους κατοίκους της Θεσσαλίας να συνδράμουν στις φιλανθρωπικές του δράσεις και να αποδείξουν με έμπρακτο τρόπο ότι στηρίζουν ενεργά όλους όσους έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις του  Ιουνίου είναι:

 

Πέμπτη 6/6 19.00-21.00:

Σύλλογος Γυναικών Μ. Ελευθεροχωρίου

Πολιτιστικός Σύλλογος Βαλανίδας «Ινμοβαία»

 

Σάββατο 8/6 18.00 – 20.00

Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Περιβολίου

Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Επαρχίας Φαρσάλων

 

Πέμπτη 13/6 19.00 – 20.00

Λαογραφική και Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας

 

Σάββατο 15/6-20.00

2ος Μαραθώνιος Χορού «Χορεύοντας για καλό σκοπό»

 

Τρίτη 18/6 19.00 – 21.00

Πολιτιστικός Σύλλογος Βλαχογιαννίου

 

Πέμπτη 20/6 19.00 – 21.00

Εξωραϊστικός Σύλλογος Πουρναρίου

Λαογραφική και Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass